Ewa Westlings stora oro över familjebröllopet

Ewa Westlings oro över barnbarnet Hedwig Bloms kommande bröllop med Viktor Söderström.

Ett nytt bröllop väntas inom kungafamiljen, men nu växer oron från Ewa Westlings håll.

Just nu är det få som inte tvingats till uppoffringar för att hindra smittspridningen i samhället. Många är vana vid att kunna resa kors och tvärs över landet och världen för att nu plötsligt vara begränsade till sin omedelbara närhet för att träffa så få andra människor som möjligt.

LÄS MER: Nya bilden på nyfödda prins Julian – med syskonen

Särskilt tufft är det såklart för de som har släkt och vänner i andra delar av landet. Inom kungafamiljen har vi till exempel prins Daniels föräldrar som fortfarande är bosatta i Ockelbo, prinsens hemort, och för dem har det blivit i stort sätt omöjligt att få träffa sin son och sina barnbarn.

Oron för det stora familjebröllopet

Det kan vara en tuff situation att finna sig i, särskilt som chockbeskedet att kronprinsessan Victoria och prins Daniel var bekräftat sjuka i covid-19 och befann sig i karantän på Haga slott tillsammans med prinsessan Estelle och prins Oscar.

– Kronprinsessan och prins Daniel uppvisar lättare symptom, men mår efter omständigheterna väl, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

LÄS MER: Victoria avslöjar sitt hemliga knep under kungliga resor

Oavsett var det säkert nervös hemma ett tag hos prinsens mamma Ewa Westling i Ockelbo, och fortsatte säkerligen att vara det ända till Daniel hade blivit av med viruset och sluppit ut från sin isolering.

Väcker oro

Men det är säkerligen inte det enda som väcker oro hos Ewa just nu. Inom kort planeras nämligen ett nytt bröllop inom kungafamiljen. De lyckliga som ska gifta sig är Hedvig Blom, dotter till prins Daniels syster Anna och kusin till prinsessan Estelle och prins Oscar, och kärleken Victor Söderström.

LÄS MER: Anna Westlings hemliga bröllop – Victoria gästade!

Men med tanke på hur smittläget ser ut i Sverige är det oklart när och hur paret kommer att gifta sig, och vilka som kommer att kunna närvara. Vi hoppas innerligt att smittspridningen avtar så att Ewa Westling får träffa sina nära och kära på familjebröllopet!

Foto: TT