Exklusivt hos Svensk Dam: Victoria om Harrys barnlycka!

Mitt under en impulsiv kvällspromenad i Hanoi möttes kronprinsessan Victoria av nyheten att prins Harry blivit pappa. Exklusivt för Svensk Damtidning berättar hon om sin reaktion!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är just nu på en tre dagar intensiv resa i Vietnam, där de ska besöka Hanoi och Ho Chi Minh City. Under dagen startade besöket, som skulle ha avslutats med en välkomstmiddag. Men paret lade till en spontan programpunkt. De ville se folklivet under kvällen, och tog sig ut på en promenad genom Hanoi by night.

Svensk Damtidning är med under promenaden och kunde avslöja för kronprinsessan Victoria att hennes femmänning prins Harry, och hans fru Meghan, har fått en son.

– Nej, men har de! Åh vad roligt! säger kronprinsessan Victoria exklusivt till Svensk Damtidning.

Kronprinsessparet under promenaden i Hanoi.

Kronprinsessparet under promenaden i Hanoi.

Kate och Victoria.

Kate och Victoria.

Varm relation till brittiska kungafamiljen

De svenska relationerna med det brittiska kungahuset har blivit starkare under senare år, mycket tack vare kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Den kungliga powerduon tog emot hertiginnan Kate och prins William i Stockholm för några år sedan, och paren klickade kanon. Sedan dess har den tidigare småkyliga stämningen tinats upp. Men de kungliga familjerna har självklart en relation, och det svenska kungaparet kommer självklart att skicka ett grattis till drottning Elizabeth som blivit gammelfarmor ännu en gång.

Se klippet där Harry berättar om pappalyckan här!

 

Foto TT

Läs mer

Så är det att besöka ett presidentpalats med Victoria

Prins Harrys första uttalande – berättar om namnplanerna!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: