Experten om Meghan och Harrys nästa drag: ”Prins William bävar”

Prins Harry måste sluta sälja ut kungahuset om han vill behålla relationen till sin bror, menar experten.

503 Service Unavailable

Det har varit en tuff tid för prins William och prins Harrys relation, som inte kunnat undgå att ta stryk av vårens skriverier och händelser, allt från Meghan och Harrys intervju med Oprah Winfrey till deras älskade farfar prins Philips plötsliga bortgång.

Nu hävdar en kunglig expert att prins William ”bävar” inför vad som ska komma härnäst från sin bror och hans fru.

De har skrivit på lukrativa avtal för både Spotify och Netflix, och i de produktiner de hittills har varit med och tagit fram har de inte sparat på sina personliga erfarenheter utan berättar öppet om sitt liv bland kungafamiljen, något som länge varit tabu.

harry william

Prins William och prins Harry avtäckte en staty av sin mor Diana tillsammans förra veckan.

Dominic Lipinski

Duncan Larcome, författare av boken Prince Harry: The Inside Story, har berättat om vad han anser händer med kungahusets varumärke varje gång Meghan och Harry pratar om det.

”Vad kommer de hitta på härnäst? Det är en fråga som prins William bävar inför svaret på. I slutändan måste de hitta ett sätt att jobba i LA utan att samtidigt sälja ut det kungliga varumärket” säger han i en intervju med OK! Magazine.

”Prins Harry har inte direkt varit subtil. Han har avslöjat för världen att han i princip hatar sin familj och att hela systemet är ruttet, men genom att fortsätta prata om kungafamiljen cashar de fortfarande in på varumärket.” fortsätter han.

Kan få allvarliga konsekvenser

Enligt Duncan har prins William en helt annan syn på det hela och uppskattar inte alla kritiska uttalanden från prins Harry och det kan få allvarliga konsekvenser.

”Om de fortsätter bygga sina karriärer på att sälja ut kungahuset kommer de aldrig kunna prata med William igen” slår han fast.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket