Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Expertens dom mot Carl Philip och Sofia – efter tydliga bilderna

25 jul, 2022, 17:00 
AvSimon Holm Stålhand

Norska experten har talat.

Annons
Sofia & Carl Philip: så kära man bara kan bli!Brand logo
Sofia & Carl Philip: så kära man bara kan bli!

Under förra veckan var det fullt ös på öländska Borgholms slott. Artisten, Molly Sandén, 30, hade show och i den kungliga logen njöt prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Carl Philip och Sofia var visserligen barnfria, varken Alexander, Gabriel eller Julian var på plats för att lyssna på popstjärnan. Men däremot passade de på att agera barnvakt till Estelle, och Daniel och Victoria fick vila hemma på Solliden Slott.

Tänk vad härligt för prinsparet att få en (nästan) barnfri kväll tillsammans! De såg verkligen ut att trivas, och fångades på bild flera gånger när de visade närhet och kärlek till varandra. Titta bara på bilderna själv!

Sofia och Carl Philip
Sofia och Carl Philip ser helt fantastiska ut!

Bilderna har nu nått vårt grannland och där kommer också domen mot prinsparet.

Expertens dom mot Carl Philip och Sofia

Den norska kungahusexperten, sparar inte på sina ord när hon analyserar bilderna.

Annons

– Prins Carl Philip och prinsessan Sofia såg nästan mer förälskade ut än någonsin när de var på konsert med Molly Sandén. De två är upptagna småbarnsföräldrar som nog sällan hinner prioritera bara varandra, säger Se og Hørs kungahusexpert Caroline Vagle.

Utifrån de romantiska bilderna menar den norska kungahusexperten Caroline Vagle, att det ser ut som att känslorna mellan paret är lika starka som när de hittade varandra.

– Den här kvällen var deras tre unga söner tryggt placerade hos barnvakten, och prinsparet verkade njuta av kvalitetstid tillsammans. De verkade helt enkelt bara ha ögon för varandra, säger hon enligt Se och Hör.

Annons