Expertens hårda dom – efter chockerande bilderna på Charlene

05 maj, 2022, 12:00 
AvSimon Holm Stålhand
Furstinnan Charlene var äntligen tillbaka efter tuffa tiden.

Dailymail har använt sig av en expert på kroppsspråk för att granska furstinnan Charlotte senaste framträdande. Resultatet blev allt annat än muntert...

Annons

Furstinnan Charlene har en minst sagt tuff tid bakom sig. Först insjuknade hon i en bihåleinflammation som strandsatte henne i Sydafrika i ett halvår. I november 2021 var hon åter i Monaco men knappt två veckor senare lämnade hon landet igen. Strax därefter stod det klart att furstinnan blivit inlagd på en klinik där hon vårdades för besvär som inte bara var fysiska.

Furstinnan Charlene tillsammans med sin familj
Charlene tillsammans med familjen.

I slutet av april dök hon äntligen upp i offentligheten igen. Hon deltog på ett motorsportevent, Monaco E-Prix tillsammans med Furst Albert och deras barn, Jaques och Gabriella. Hon verkar vara redo att axla uppdrag igen, men nu kommer det detaljer som oroar världen.

Expertens hårda dom mot Charlene

Recept.se Nyhetsbrev

Tidningen Daily Mail använde sig av en expert på kroppsspråk för att granska furstinnan i sömmarna efter hennes framträdande. Det som experten hittade var chockerande detaljer!

Annons

Experten menar på att furstinnan såg känslomässigt isolerad och olycklig ut.

Om detta kan kallas ett leende så når det inte hennes ögon, medan ett autentiskt leende tenderar att börja i ögonuttrycket, sa experten till Daily mail.

Charlene tillsammans med sin make
Prins Albert och Charlene.

Charlene hade enligt experten ett sorgset ögonuttryck och genom det så såg hon "distanserad ut" från sin familj, trots att hon gosade med sin dotter. Experten på kroppsspråk noterade även att Charlenes handplaceringar antydde att hon ville uppfattas som en "kärleksfull hustru" då hon alltid la handen med sin vigselring över den andra. Det är å andra sidan inte så märkligt, då paret har kantats av rykten om att deras äktenskap är nära att brisera.

Annons
Annons