Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alberts ex i hetluften igen – efter Charlenes hemkomst

17 mar, 2022, 16:30 
Albert, Charlene och Nicole Coste.
Furstinnan Charlene är tillbaka i Monaco – och genast börjar ryktena att gå.
Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Fursten. Hans fru. Och kvinnan som är mamma till hans 18-årige son Alexandre.

Om denna trio tisslas det hej vilt i Monaco just nu. Och skvallret i Monte Carlo är inte att leka med. Eller som en luttrad Monte Carlo-bo har uttryckt saken i New York Post:

Only the strong survive (bara de starka överlever).

Albert Charlene och barnen
I helgen meddelade hovet att Charlene är hemma hos familjen igen.

Furst Albert fyllde 64 år i måndags och tog emot de officiella gratulationerna från ett fönster i Grimaldipalatset, lite som när vår egen kung Carl Gustaf firas på Inre borggården på Kungliga slottet i Stockholm.

Annons

Men det som nu har fått skvallret att börja rulla är den hälsning och det familjefoto som Alberts tidigare kärlek Nicole Coste samtidigt la ut på sitt Instagram-konto.

– Happy Birthday Albert, skrev hon och fortsatte: The world will recognise you as the Loyal, the Dignity, the KING (Världen kommer se dig som den lojale, den värdige, som KUNGEN).

Furst Albert
Nicole Costes gåtfulla budskap. Här ses hon med Albert och deras gemensamma barn Alexandre.

Triangeldramat i Monaco

Vilket kanske inte var den bästa timingen med tanke på att furst Alberts sköra och påstått svartsjuka hustru Charlene, 44, alltså precis hade skrivits ut från den privatklinik där hon vårdats i nästan fyra månader.

Albert vill förstås ha en god relation med sin sons mamma, men ser ut att ha en tuff uppgift med att balansera mellan dessa båda kvinnor som enligt de vassa Monaco-ryktena definitivt inte gillar varandra.

Annons
Furst Alberts ex-flickvän Nicole Coste
När furstefamiljen firade sitt skyddshelgon Sainte Devote i januari gjorde 50-åriga Nicole en uppmärksammad entré framför fotograferna på katedralens yttertrappa.

Foto: TT, Instagram.

Annons