Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert rasar mot före detta älskarinnan – efter orden om Charlene

05 nov, 2021, 15:00 
Charlene Albert
Nu stormar det runt furst Albert igen. Men den här gången är det inte hustrun Charlene det handlar om – utan ex-älskarinnan Nicole.
Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

För en gång skull är det inte Charlenes sjukdom, eller parets enligt hovskvallret svajiga äktenskap, som skapar rubrikerna.

Nej, i väntan på Charlenes hemkomst har det nu i stället dykt upp ett annat moln på furst Alberts himmel – i form av hans före detta älskarinna Nicole Coste. Och det är hennes uttalanden i franska Paris Match som har fått Albert att explodera.

Nicole är mamma till furst Alberts utomäktenskaplige son, den nu 18-årige Alexandre Grimaldi-Coste. I Paris Match beskriver Nicole hur han hade ett eget rum i Grimaldipalatset och att allt var frid och fröjd – tills den svartsjuka Charlene dök upp på arenan och lät ändra om saker och ting, på ett för Alexandre mycket negativt sätt.

– I hans fars frånvaro lät hon till exempel flytta min sons rum till flygeln där de anställda bor. Som Alexandres mamma saknar jag ord.

Annons

Och det är alltså dessa offentliga uttalanden om Charlene som har gjort Albert helt skogstokig, och fått honom att gå till motattack mot Nicole i det franska magasinet Point de Vue.

Nicole Coste Furst Alberts ex före detta flickvän älskarinna
Furst Alberts ex Nicole Coste som numera är verksam som modedesigner.

– Det enda hon hade berättat för mig var att hon skulle publicera någonting. Men jag trodde att det bara handlade om en födelsedagsbild på Alexandre. Detta är opassande. Jag blev rasande när jag upptäckte det.

Ännu ett moln på furst Albert himmel alltså. Och fler kan det bli, för Charlene och hennes eventuella hemkomst är lite som en tickande bomb: Antingen slutar allt lyckligt och det blir som Albert hoppas, att hon ska resa med honom till World Expo i Dubai om bara en vecka.

Eller så står han där och måste hitta nya ursäkter till hennes frånvaro igen.

Charlene Albert Monaco
Charlene väntas hem vilken dag som helst enligt furst Albert.

Furst Alberts utomäktenskapliga barn

Nicole Coste, ursprungligen från Togo, arbetade som flygvärdinna för Air France när hon träffade furst Albert, och de två hade varit ett par i fem år när sonen Alexandre föddes i Paris i augusti 2003. Albert erkände faderskapet två år senare, kort innan han blev Monacos nya furste.

Albert har också dottern Jazmin Grace, 29, med ett annat ex, Tamara Rotolo. Jazimin fick dock vänta i 16 år innan furst Albert till slut kastade in handduken även officiellt och bekräftade att han är hennes pappa.

Foto: TT.

Annons