Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Expertens ord om uppseendeväckande bilderna på Victoria: ”Aldrig…”

25 aug, 2023, 08:30 
Felicia Plåt
Victoria
Victoria brukar sätta upp sitt hår. Foto: TT/Adelswelt

Victoria överraskade med en ny look.

Annons

Vi ser ofta våra kungligheter i vackra uppsättningar och det är inte ofta vi ser dem med ovårdat hår. Prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine har under åren däremot experimenterat med sina frisyrer. De har testat olika färger, uppsättningar men också låtit håret falla naturligt.

Victoria på oväntat uppdrag – dyker plötsligt upp i butikenBrand logo
Victoria på oväntat uppdrag – dyker plötsligt upp i butiken

Victoria som blond

Så är däremot inte fallet för kronprinsessan Victoria. Hon är känd för sina vackra bruna lockar och har aldrig testat någon annan färg. Det är därför många som är nyfikna på hur kronprinsessan skulle se ut i låt oss säga en blond kulör.

Annons

Detta testade den tyska tidningen, Adelswelt, genom att använda ett digitalt verktyg där de visade upp Victoria som blond. Vilket vår kronprinsessa passade utmärkt i.

Victoria
Så ser Victoria ut i blont hår.

"Tvärtemot vad man kanske tror ser kronprinsessan Victoria förvånansvärt bra ut med blont hår. Det ljusa håret gör att hennes drag verkar lite mjukare. Hon ser yngre och fräschare ut", skrev den tyska tidningen då.

Expertens ord om den uppseendeväckande bilden

Men vanligtvis brukar kronprinsessan bära sin signaturlook under offentliga tillställningar, en stram och stilren knut. Hon har frisyren så pass ofta att folk reagerar när de ser henne med utsläppt hår.

Annons

Det var många som reagerade under 2020 när kungahuset släppte nya bilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel inför deras 10-åriga bröllopsdag. På tre av bilderna hade Victoria låtit släppa ner sitt hår, vilket många inte är vana vid att se henne göra. Därför blev bilderna nästan uppseendeväckande. Vilket Norska Se och Hörs kungliga expert har kommenterat på.

Victoria
Det var många som reagerade på Victoria i utsläppt hår.

– Det är nästan lite komiskt. I grund och botten är det inget speciellt med det. Men eftersom Victoria nästan aldrig gör det är överraskningen och entusiasmen lika stor varje gång det händer, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag tror att det handlar om att hon bär den väldigt bra. Hon har vackert hår och ser kanske lite mer avslappnad ut än när det är uppe.

Trots att folk inte är vana vid att se henne släppa ut sitt svall så passar hon lika bra i det som i sin eleganta knut, allt klär en skönhet!

Annons