Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Familjelyckan bekräftas! Prinsessan visar med ny bild – 4 år efter sonens födsel

12 maj, 2024, 14:00 
Vilken lycka för hela familjen!
Annons

Det finns få saker som är så härliga som när ett nytt liv väntas komma till världen.

Och i kungliga kretsar har bebisarna dumpit ned i en hiskelig takt! Det har dem Luxemburgs kungafamilj att tacka, som fått flera små lill-prinsar på kort tid.

Nu visar de stolta föräldrarna upp familjelyckan – efter fyra år.

Hovets nya besked: Victoria reser ensam • Prins Harrys vägran – splittringen total • Frederiks & Marys historiska besök i Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 19!Brand logo
Hovets nya besked: Victoria reser ensam • Prins Harrys vägran – splittringen total • Frederiks & Marys historiska besök i Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 19!

Enorma babylyckan i kungafamiljen – på bara några år

I början av året välkomnade Luxemburgs prins Felix och prinsessan Clarie kungafamiljens senaste prins: Balthasar Felix Karl.

Annons

Innan dess var det arvstorhertig Guillaume och prinsessan Stéphanies son prins Francois av Luxemburg som var familjens minsting, som idag hunnit fylla hela ett år.

Prinsessan Stéphanie och arvsstorhertig Guillaume
Prinsessan Stéphanie och arvsstorhertig Guillaume. Och visst känner du igen personerna bakom?Foto: TT

Felix och Guillaume är bröder, och de små kusinerna som ju nästan är jämngamla kommer med största sannolikhet bli bästa vänner – vilken dröm!

Felix och Clarie har sedan tidigare dottern prinsessan Amalia och sonen prins Liam. Guillaume och Stéphanie har förutom minstingen prins Francois sonen prins Charles.

Annons

Visar upp familjelyckan med ny bild

Fullt hus borta i Luxemburg, med andra ord!

Och nu firar familjen igen, och lyckan är ett faktum. Prinsessan Stéphanies och arvsstorhertig Guillaumes förstfödde, prins Charles, fyllde nämligen fyra år den 10 maj.

I samband med det delade man nya bilder på lill-prinsen, som vuxit så det knakar! På bilderna poserade han stolt med sin lillebror, och på en av fotona pussar han honom på huvudet.

Ja, det är svårt att inte smälta av detta underbara bildspel, bläddra själv genom att trycka på den lilla pilen nedan:

Foto: TT

Annons