Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fergie ryktas hittat tillbaka till skandalprinsen – se nya bilderna!

28 feb, 2024, 20:00 
Louise Wibergh Lenti
Våren närmar sig och kanske finns det kärlek i luften mellan de gamla exmakarna Fergie och prins Andrew?
Annons
Fergies tuffa besked – har fått cancer igenBrand logo
Fergies tuffa besked – har fått cancer igen

Tidigare i februari i år började det tisslas och tasslas kring det före detta paret prins Andrew och Sarah "Fergie" Ferguson. Många anade att en återförening var på gång.

Nu har nya bilder dykt upp som stärker misstankarna.

En stark vänskap

Fergie, 64, och Andrew, 64, har känt varandra sedan barnsben och de har träffat varandra med jämna mellanrum på olika polomatcher genom åren då de båda har ett intresse för ridsport.

Efter ett tag blev det tydligt att det inte bara var hästintresset de hade gemensamt och till slut kunde de inte förneka det ekande klicket mellan dem. I mars 1986 annonserade de sin förlovning till folkets stora förtjusning. Fergie ansågs vara ett bra tillskott till kungafamiljen med sitt äventyrliga och öppna sätt.

Annons
Prins Andrew, Sarah "Fergie" Ferguson, bröllop 1986
Prins Andrew och hans Sarah "Fergie" Ferguson så nygifta man bara kan bli, 23 juli 1986.PA

Som vi vet av historien kantades äktenskapet av skandaler och dessvärre slutade det med en skilsmässa våren 1996. Paret har däremot fortsatt vara riktigt goda vänner och kunnat uppfostra döttrarna Beatrice, 35, och Eugenie, 33, tillsammans.

Sedan uppbrottet har Andrew pratat varmt om sin exfru:

"Vi har lyckats arbeta tillsammans för att uppfostra våra barn på ett sätt som få andra har kunnat göra och jag är oerhört tacksam över att kunna göra det" har prinsen tidigare sagt till The Times.

Fergie: "Han är fortfarande min snygga prins"

Efter uppbrottet 1996 var Fergie fortfarande juridiskt en "kunglig höghet" men det var en titel som hon valde att avsäga sig i och med skilsmässan. Hon har efter det varit delvis inkluderad och delvis exkluderad från den brittiska kungafamiljen genom åren. Hon var till exempel bjuden på drottning Elizabeths begravning men inte till kung Charles kröning.

Annons

Trots detta verkar relationen till hennes Andrew vara bestående och kanske även känslorna lika så? Hon har hintat i ett flertal intervjuer om att gifta om sig med Andrew och i en intervju med brittiska The Thelegraph har hon sagt:

"Han är fortfarande min snygga prins, han kommer alltid att vara min snygga prins."

Bilderna som får britterna att viska

Det har varit många spekulationer kring om paret håller på att hitta tillbaka till varandra eller inte. Kung Charles har till och med meddelat att han ger sitt godkännande till att paret ska få gifta sig igen om det är något som de skulle vilja.

Vad är det då som väckt alla dessa spekulationer?

Paret har setts umgås vid flera tillfällen men det som fått många att höja på ögonbrynen var att Fergie spenderade juldagen tillsammans med kungafamiljen vid St Mary Magdalene kyrkan i Sandringham nu i december. Detta var första gången hon gjorde det sedan 1992.

Annons

Under onsdagen dök det dessutom upp bilder på ett väldigt glatt par när de gjorde varandra sällskap till en minnesgudstjänst vid St Georges kapell i Windsor.

Prins Andrew, Fergie
Paret anlände tillsammans i den blänkande Range Rovern.kisforkate / dana press
Prins Andrew, Fergie
Se då de strålar! Är det verkligen bara vår i luften eller är det en återförening vi ser?Chris Jackson

Foto: TT

Annons