Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Festbilden på Sofia innan hon träffade Carl Philip – helt oigenkännlig

Prinsessan Sofia

Så här såg hon ut 2005! Det råder ingen tvekan om att Sofia ändrade stil när hon gifte sig med prins Carl Philip och blev prinsessa.
Här inviger Sofia och Carl Philip nya Avicii-museet
0:21

Efter reklamen: Här inviger Sofia och Carl Philip nya Avicii-museet

(0:21)

Slå på ljud

Mörka nattklubbar, drinkar och realitystjärnor. Det är inte direkt det man förknippar med prinsessan Sofia i dag. Men för 17 år sedan var Sofia Hellqvist en flitig minglare ute i Stockholmsnatten.

År 2005 poserade hon till exempel på röda mattan tillsammans med vännen Gregory Nanderöd, som hon lärde känna under inspelningen av Paradise Hotel . Sofia är på bilden 21 år, klädd i en svart topp och lågt skurna jeans.

Festbilden på Sofia – här har prinsessan en helt annan stil

Bilden är tagen för lite mindre än fyra år innan Sofia började dejta prins Carl Philip. Det kan till och med vara svårt att känna igen henne eftersom stilen i dag är en helt annan.

Vid 18 års ålder flyttade Sofia från Älvdalen till Stockholm. Hon försörjde sig som servitris och modell. Och tv-tittarna fick lära känna Sofia genom dokusåpan Paradise Hotel.

prinsessan sofia 2005
Ola Axman / TT

Men så bytte hon väg i livet, flyttade till New York, utbildade sig till yogalärare och startade ett yogacenter på Manhattan. När hon var hemma i Sverige sommaren 2009 träffade Sofia prins Carl Philip en het sommarkväll i Båstad. De fick genast upp ögonen för varandra och prinsen åkte sedan och hälsade på Sofia i New York.

Hösten 2009 åkte hon till Ghana som volontärarbetare. 2010 visade prinsen och hon att de var ett par offentligt och Sofia startade hjälporganisationen Project Playground i Sydafrika.

I dag, 17 år senare, är Sofia en självklar del av kungafamiljen och den här våren är hon tillbaka på den kungliga arenan efter sin mammaledighet med minstingen prins Julian, 1 år.

LÄS MER: Sofia skapar rubriker utomlands – se bilden alla pratar om

LÄS MER: Bilden avslöjar – drottning Silvias hyllning till Sofia

LÄS MER: Drottning Silvia tok-hyllas: ”Vilken stilikon!”

Foto: TT