Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Floras glädjebesked med svenske Tim – bilderna visar lyckan!

28 sep, 2022, 04:00 
Tim Vesterberg och Flora Vesterberg

Starka reaktioner efter Floras besked med svenske Tim!

Annons
Här anländer kungen och Silvia – hederplats på första radenBrand logo
Här anländer kungen och Silvia – hederplats på första raden

När kung Carl Gustaf och drottning Silvia dök upp på drottning Elizabeths begravning var det inte många som höjde på ögonbrynen. Däremot var det en annan svensk som skapade stor förvirring.

Doldisen och svensken Tim Vesterberg, 29, dök upp tillsammans med den brittiska kungafamiljen, strax efter att kung Charles och prinsbröderna med familj anlände till kyrkan för att ta ett sista farväl.

Han är gift med Flora Vesterberg, tidigare Flora Ogilvy, och därmed ingift i den brittiska kungafamiljen. De har varit gifta sedan hösten 2020 och Flora är barnbarn till Elizabeths kusin, prinsessan Alexandra och brylling till prins William och prins Harry.

Annons
Flora Vesterberg och Tim Vesterberg
Flora Vesterberg och Tim Vesterberg anländer till drottning Elizabeths minnesceremoni.

Så träffades Tim och Flora

Tim växte upp i Sundbyberg och var en talangfull hockeyspelare med spel i ungdomslandslaget. För drygt nio år sedan bestämde han sig för att lägga skridskorna på hyllan och började plugga på Handelshögskolan i Stockholm.

I dag som fondförvaltare i Londons finansvärld. Det var också där som han fann kärleken i Flora Vesterberg. De gifte sig i St James’s Church på Piccadilly, mitt i centrala London.

I dag går han under namnet Timothy, men i brittisk press har han fått epitetet ”The Swedish Hunk”.

Annons
Tim Vesterberg och Flora Vesterberg
Tim Vesterberg och Flora Vesterberg gifte sig 2020.

Kärleksbilderna och orden till svenske Tim

I år firar Timothy och Flora två år som gifta. På Instagram hyllar hon nu sin svenske make och delar med sig av sagolika bilder från det vackra bröllopet.

”Vi blev förälskade, och även under en pandemi med väldigt få nära och kära där, var bröllopet som följde en kall septembermorgon så tyst vackert som vi alltid hade hoppats”, skriver Flora.

”Tack Emilia Wickstead för att du designade en klänning som speglade just det. För varje år som går är jag evigt tacksam för min man Timothy och allt han är”.

Annons

Kommentarsfältet är fullt av människor som önskar all lycka till kärleksparet!

”Vilket underbart foto. Trots att det nu är så tuffa tider för alla, så tror jag att ögonblick av glädje, som detta, får oss att orka. Grattis på årsdagen!” skriver en person.

Foto: TT/Instagram

Annons