Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenske Tim, 29, förvirrar gästerna inne på Elizabeths begravning: “Vem är han?”

20 sep, 2022, 12:00 
Här går svenska Tim Westerberg in på begravningen av Elizabeth
Foto: Skärmdump SVT/TT

Tim Vesterberg är svensken som är en självklar medlem i kungafamiljen – han är till och med gäst på Elizabeths begravning...

Annons
Elizabeth begravs i London – britternas sorgBrand logo
Elizabeth begravs i London – britternas sorg

Svensken är med om den stora kungliga begravningen – på plats!

Tim Vesterberg dök upp tillsammans med övriga ur brittiska kungafamiljens släkt, bara en stund innan kung Charles och prinsbröderna med familj anlände till kyrkan.

Tim , eller Timothy som han numera kallas, är ingift i den brittiska kungafamiljen genom sitt äktenskap med före detta Flora Ogilvy, numera Flora Vesterberg. Flora och Tim gifte sig under hösten 2020.

Anlände till kyrkan med Flora

Det är en mycket lågmäld och lugn Tim som anländer tillsammans med sin fru. Även om svensken inte varit en del av familjen superlänge är det säkerligen en sorg för honom och framförallt frun Flora, brylling till prins William och prins Harry samt 56:a i tronföljden.

Annons

Vem är Tim?

Han är tidigare hockeyspelare i i Modos, Djurgårdens ungdomslag och svenska ungdomslandslaget. För cirka nio år sedan la han karriären på hyllan för att börja plugga på Handels. Numera jobbar han som fondförvaltare i Londons finansvärld.

Tim Alexander Vesterberg är född i Sundbyberg, i augusti 1993. Mamma heter Carina Vesterberg, och pappa Patrik Vesterberg. Tim har också en fem år yngre syster som heter Emmy.

På väg till sina platser i kyrkan. Redo för ett sista farväl... Foto: Skärmdump SVT

Foto: Skärmdump SVT/TT

Annons