Florida-vännens fina hyllning till Madeleine: "Så stolt över dig"

prinsessan madeleine mia parnevik

Den kungliga barnboken, signerad Madeleine, är färdigskriven och nu hyllas prinsessan av sina nära och kära.

Prinsessan Madeleines barnbok Stella och hemligheten är färdigskriven och i juni kommer alla lågstadie-föräldrar att kunna läsa den kungliga boken för sina barn. Det var under måndagen som hovet gick ut med mer information kring boklansering och då fick vi veta vad den hette och hur omslaget ser ut. Och sedan dess är det många som har hyllat prinsessans nya författarkarriär i sociala medier. Florida-vännen och realitystjärnan Mia Parnevik är en av dem.

Peppande ord

Hon och Madeleine lärde känna varandra när prinsessan åkte till USA efter att förlovningen med Jonas Bergström var bruten. Det sägs dessutom att Madeleine bodde hemma hos Jesper och Mia Parnevik en period. Sedan dess har kontakten fortsatt och när Madeleine gifte sig med Chris, år 2013, var Parnevikarna självklara gäster. Nu bor ju dessutom Madeleine och Chris i Florida så hon och Mia umgås säkert en hel del.

Mia och Jesper Parnevik

Mia och Jesper Parnevik vid Madeleine och Chris bröllop.

När nyheten om Stella och hemligheten hade varit känd i några timmar valde Mia att publicera bokomslaget på sin Instagram. “Så stolt över dig”, skriver hon i inlägget.

Läs mer

Madeleines egna ord om boken: “Har längtat”

Madeleine skriver bok med doldisväninnan – vi vet mer om henne!

Madeleine är inte först ut i tjejgänget

Foto: TT