Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Föräldrarnas stöd till cancersjuka Kate – träder fram för första gången sedan beskedet

20 jun, 2024, 14:00 
Föräldrarnas fina stöd till prinsessan Kate.
Annons

I helgen dök prinsessan Kate äntligen upp i det kungliga rampljuset igen. Sedan cancerdiagnosen har hon hållit låg profil, men när det var dags för Trooping the Colour, en årlig militär ceremoni, bestämde hon sig för att delta.

Prinsessan Kate har cancer: ”Jag kommer att klara mig”Brand logo
Prinsessan Kate har cancer: ”Jag kommer att klara mig”

Tillsammans med sin son prins George satt hon i en hästdragen vagn och följde ceremonin. Trots att hon just nu genomgår behandling såg hon frisk och stark ut.

”Prinsessans osjälviska beteende var medicinen som Storbritannien behövde”, skrev Daily Telegraphs kolumnist Allison Pearson när hon nåddes av bilderna.

Annons
Prinsessan Kate och prins George
Prinsessan Kate dök äntligen upp i det kungliga rampljuset när hon närvarade i helgens Trooping the Colour.i-Images

Kates föräldrar visar sitt stöd

Den brittiska kungafamiljen har slutit upp bakom Kate sedan det cancerbeskedet. Nu har även hennes föräldrar, Carole och Michael Middleton, dykt upp i det kungliga rampljuset för att stötta sin älskade dotter.

Tillsammans med kungafamiljen närvarade de på den stora festen Royal Ascot, ett evenemang där sport möter mode och hattarna står i fokus.

Föräldrarna har inte setts vid några offentliga tillställningar sedan prinsessan Kates julkonsert i Westminster Abbey i december förra året.

Annons
Carole och Michael Middleton
Michael och Carole Middleton på Royal Ascot.i-Images

Glädjen efter bilderna på Kate

När Kate klev ut på balkongen till Buckingham Palace under lördagens Trooping the Colour, var det många som jublade av lycka över att återigen få se prinsessan.

Frågan är dock om det blir något mer. Kate har ännu inte dykt upp på Royal Ascot, men evenemanget pågår hela vägen till lördag och många hoppas fortfarande på att hon ska närvara.

Foto: TT

Annons