Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förbudet för Victoria inför kärleksresan med Daniel – åker om bara några dagar

21 maj, 2023, 12:00 
Snart är det dags för kronprinsessparet att lämna Haga Slott!
Annons
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!Brand logo
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!

Om bara några dagar är det dags för kronprinsessan Victoria och prins Daniel att hoppa på ett plan – för en resa i kärlekens tecken. Och nästan alla kommer vara där, så det väntas bli en hel del kära återseenden.

Nu sprids detaljer om parets resa i utländsk press – och det finns ett förbud som kronprinsessan Victoria måste hålla koll på!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på kungligt bröllop

Ja, det finns igen tillställning som är så full av kärlek och glädje som ett bröllop. Det är också precis det som väntar, ett sommarbröllop i Jordaniens huvudstad Amman!

De lyckliga är kronprins Hussein och fröken Rajwa Alseif, alltså drottning Rania och kung Abdullahs son och blivande svärdotter. De förlovade sig i augusti i fjol, och nu väntar kungligt bröllop!

Kronprins Hussein och fröken Rajwa Alseif av Jordanien
Det vackra brudparet.

Det verkar råda fullständig kärleksyra i Jordanien. Bara några några månader innan gifte sig nämligen kronprinsens syster prinsessan Iman.

Annons

Svensk Damtidning har tidigare rapporterat om att kronprinsessparet tillhör skaran kungliga gäster som flygs ner, något som framgår av den kungliga kalendern.

På plats kommer även bland annat kronprins Frederik och kronprinsessan Mary av Danmark, Nederländernas kung Willem-Alexander och drottning Maximá och Norges kronprins Haakon vara.

Förbudet för kronprinsessan Victoria på resan

Bröllopet äger rum den 1 juni, och det väntas bli spektakulärt – ja, enligt magasinet Tatler till och med mer spektakulärt än systerns bröllop. Dessutom kommer nu de första uppgifterna om klädkoden.

Enligt sajten är det Malaysias drottning som delat med sig av en unik inblick i inbjudan. "Mer som black tie, långklänning men inga tiaror", ska hon ha sagt.

Victoria får alltså lämna tiaran hemma när hon packar inför resan med Daniel, och visst väntar man med spänning för att se vilken klänning hon dyker upp i!

Det gäller däremot att hon tänker smart. Enligt väderprognoser just nu väntas det bli runt 33 grader och stekhet sol i Amman den dagen bröllopet är.

Foto: TT

Annons