Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias tydliga markering efter bilderna på Victoria

20 maj, 2023, 11:00 

Bilderna visar allting tydligt.

Annons
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!Brand logo
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!

Man pratar genom sina kläder – det är sedan gammalt. Speciellt om du är kunglig och har alla blickar på dig. Via sina utstyrslar kan man enkelt förmedla sitt miljötänk, en hyllning och till och med sina känslor.

Nu har prinsessan Sofia tydligt markerat – bara två dagar efter de nya bilderna på kronprinsessan Victoria.

Kronprinsessan Victorias modeknep

Kronprinsessan Victoria är minst sagt stilmedveten, och kan det här med att prata genom kläderna. Det är ingen hemlighet att den framtida drottningen har ett stort miljöengagemang, och ses ofta återbruka samma kläder flera gånger.

Ett sätt att värna om miljön i praktiken – att inte köpa nytt hela tiden. Dessutom ser hon gärna till att bära svensk design så ofta som det bara går. Kronprinsessan syns ofta i en blåsa från H&M eller ger unga svenska designers ett utrymme att visa upp sina kreationer.

Annons

Dessutom har hon beskrivits som något av ett proffs på diplomatic dressing. Alltså att när vi får besök av statschefer, eller hon är ute och reser, gärna bär det landets färger för att hedra gästen eller platsen hon besöker. Det här är även mamma drottningen riktigt vass på, så det verkar gå i arv!

Prinsessan Sofia gör som kronprinsessan Victoria

Även prinsessan Sofia är ett riktigt modelejon, till och med på pappret. År 2020 utsåg det amerikanska magasinet Instyle henne till den bäst klädda kungligheten i hela världen! Så här löd motiveringen:

"Samtidigt som Sofias utstyrslar definitivt lever upp till en kunglig standard (de är alltid blygsamma och eleganta), så är hon inte rädd att testa de senaste trenderna, starka färger och accessoarer som säger något. Det är inte bara andra kungligheter som borde ta intryck av henne. Vi har också lärt oss något av henne"

Men nu visar det sig att det inte bara är andra kungligheter som bör ta efter Sofia, hon har gjort likadant! På nya bilder på både Victoria och Sofia ser vi hur Victoria dök upp i ett himmelsblå kavajset, och bara två dagar senare kopierade Sofia looken – nästan rakt av. Något även Damernas värld rapporterat om.

En fin hyllning till kronprinsessan, och en tydlig markering att Sofia uppskattar hennes klassiska signatur-look och gärna bär den själv.

Kronprinsessan Victoria med kungen i ett blå kavajset
Kronprinsessan lyste upp EU-mötet.
Prinsessan Sofia i ett blå kavajset.
Kan det vara sommarens färg?

Foto: TT

Annons