Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilden någonsin på Lilibet – Meghan Markles och prins Harrys dotter

05 aug, 2021, 08:28 
Prins Harry, Meghan Markle och Lilibet
Äntligen har vi fått en skymt av Lilibet, dotter till prins Harry och Meghan Markle!
Annons
Meghan Markle och prins Harry har fått en dotterBrand logo
Meghan Markle och prins Harry har fått en dotter

Meghan Markle och prins Harry är inne i en krävande men ack så lycklig period just nu. I juni kom deras älskade dotter, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, till världen.

"Hon är mer än vi någonsin kunde önska, och vi är ytterst tacksamma för den kärlek och de lyckönskningar vi fått från hela världen", skrev paret på sin hemsida.

"Lili har fått sitt namn efter sin gammelfarmor drottning Elizabeth, som i familjen kallas för Lilibet, har Harry och Meghan skrivit på sin hemsida. Mellannamnet, Diana, valdes för att hedra hennes farmor, prinsessan av Wales."

Första bilden på Lilibet – Meghan Markles och prins Harrys dotter

En hel värld satt såklart och väntade på en bild av det lilla underverket. Men så snopna vi blev! Meghan och Harry håller som bekant hårt på sin integritet och har därför beslutat sig med att vara väldigt restriktiva med foton på Lilibet.

Omid Scobie, författaren bakom parets biografi "Finding Freedom", meddelade detta redan dagar efter att flickan fötts.

Annons

"Paret, som inte kommer att dela ett foto just nu, har nu föräldraledighet", skriver han på Twitter.

Men nu har vi i alla fall fått se en skymt av flickan. Igår firade Meghan sin fyrtionde födelsedag med ett speciellt videoklipp, och i klippet satt hon vid sitt privata skrivbord.

Meghan Markle och Lilibet
Ser ni Lilibet och Harry där i mittersta fotoramen?

Man var tvungen att speja rejält och noggrant för att se fotot, skriver New York Post.

Bilden alla pratar om

"Det var ett kort om-du-blinkar-missar-du-det-ögonblick när kameran gled över de gulliga, aldrig tidigare skådade familjefotona som stod på Meghans skrivbord i hennes lyxiga herrgård i Kalifornien – och bland dem fanns ett med Lilibet och hennes pappa, prins Harry, har vi fått bekräftat", skriver tidningen.

På fotot ser man hur Harry, den ömsinte fadern, kysser lilla Bebis-Lilibets panna. Men den delen av bilden är ur fokus i Meghans video – och vi lär få fortsätta vänta på den första "riktiga" titten på Lilibet.

Annons