Första bilden på Charlene efter kusliga tystnaden – visar sanningen om hälsan

09 mar, 2023, 09:00 

Nu är sanningen ute om furstinnan Charlene.

Annons

Furstinnan Charlene är ständigt omtalad, för visst har hennes tid i det monegaskiska furstedömet kantats av skandaler. Skilsmässorykten och en sviktande hälsa har genomsyrat hennes tid i rampljuset – men furstinnan står stark.

Nu publiceras en ny bild på Charlene efter en lång tystnad. Där går sanningen om hennes hälsa att se tydligt.

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Furst Albert om Charlenes mystiska hälsotillstånd

2021 var inget roligt år för Charlene och familjen. Det blev rubriker världen över när hon blev mystiskt strandad i hemlandet Sydafrika, när planerna var att bara åka på en kort semester.

Hovet meddelade att hon inte kunde resa hem till familjen i Monaco på grund av en öron-, näsa-, halsinfektion. Och tillfrisknandet gick inte snabbt, hon befann sig där i ett drygt halvår.

Annons

Senare samma år kom den så saknade Charlene hem igen, men återföreningen blev inte långvarig. Helt plötsligt försvann furstinnan från rampljuset igen. Uppgifter avslöjade att Charlene behandlades på en klinik i Schweiz.

– Hon var helt klart utmattad, både fysiskt och psykiskt. Hon var överväldigad och kunde inte klara av officiella pliket, livet i stort eller ens familjelivet, har maken furst Albert sagt till People.

Nya bilden på furstinnan Charlene visar sanningen

Nu är Charlene sedan en tid tillbaka hemma igen, och hon har under fjolåret sakta men säkert återgått till arbetet. Och en sak är säker, varje gång folket får sig en glimt av sin älskade furstinna blir de överlyckliga – det är ju ett tecken på att hon är på rätt spår.

Och mycket riktigt, på sistone ser hon betydligt kryare och starkare ut, något som furst Albert kan bekräfta för People:

– Jag är verkligen stolt över min fru. Charlene har det riktigt bra. Som du själv kan se har hon varit aktiv i ett antal olika evenemang. Charlene engagerar sig mer i det offentliga livet och tar hand om saker som hon brinner för, berättar han.

Furstinnan Charlene, furst Albert med munskydd och barnen prins Jacques och prinsessan Gabriella på en balkong
Tyvärr var det Albert som inledde det nya året i sjukdomens tecken, han insjuknade i covid – för tredje gången.

Nu har Charlene däremot inte synts till på ett tag. På prinspalatsets Instagram var den senaste bilden av henne publicerad den 9 mars, alltså precis en månad sedan. Med tanke på historien, kan man tänka sig att många blir oroliga.

Annons

Men nu stillar Charlene alla oroliga själar: hon dök upp på en ny bild och strålade som aldrig förr!

"Den vackra prinsessan" Kommenterar en användare under den nya bilden.

Foto: TT

Annons