Fräcka juvelkuppen – mitt under kändiselitens fest

Martina Bonniers armband blev stulet under Micael Bindefelds 60-årsfirande i Tel Aviv.

Kändiskvinnans diamanter – stulna! Nu avslöjas den stora juvelstölden som skakade Micael Bindefelds 60-årsfirande i Tel Aviv.

Festfixaren Micael Bindefelds extravaganta och kändistäta 60-årsfirande i Tel Aviv blev festveckan som alla pratade om – men hittills har det varit tyst om en av de mest spektakulära detaljerna:

Den fräcka juvelkuppen som drabbade Micael Bindefelds nära vän, fashionistan och modeprofilen Martina Bonnier. Dagen före resans white party blev hon bestulen på sitt d-y-r-a diamantarmband.

Martina Bonnier med Mark Levengood under Micael Bindefelds storslagna 60-årsfirande i Tel Aviv.

Martina Bonnier med Mark Levengood under Micael Bindefelds storslagna 60-årsfirande i Tel Aviv.

Det är hennes medgäster Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren som avslöjar den spektakulära juvelstölden i sin podd Wahlgren & Wistam. Hela festsällskapet – som även inkluderade partiledarna Nyamko Sabuni (L), Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch Thor (KD) – bodde på lyxhotellet The Jaffa i den gamla delen av Tel Aviv, och det var där som Martina Bonnier plötsligt upptäckte att hennes armband hade försvunnit.

– Det blev panik! berättar Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.

Wahlgren och Wistam.

Juvelstölden som skakade Micael Bindefelds 60-årsparty

– Martina letade överallt men kunde inte hitta armbandet någonstans. Så till slut började hon gå igenom bilderna på sin mobil för att se när hon hade på sig det senast. Och då insåg hon att det var i affären där hon hade varit för att försöka hitta en vit klänning till dagen efter.

Martina Bonnier med Camilla Läckberg och Ebba Busch Thor under Micael Bindefelds white party i Tel Aviv.

Martina Bonnier med Camilla Läckberg och Ebba Busch Thor under resans white party.

Hotellets säkerhetschef gick raka vägen till butiken, men armbandet var spårlöst borta. Det var först när han fick tillgång till filmerna från affärens övervakningskameror som gåtan fick sin förklaring.

– För där kunde han se hur en anställd hittade armbandet och tog med sig det.

Efter att denna person blivit konfronterad – och erkänt – så fick Martina Bonnier till slut sin dyrgrip tillbaka. Och efter denna omtumlande dag kunde hon sedan flyga hem med sitt briljantarmband på armen – och Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam fick en spektakulär historia att berätta i sin podd.

Martina Bonnier i en rosa paljettklänning under Micael Bindefelds 60-årsfirande i Tel Aviv.

Ett oförglömligt firande för Martina Bonnier – på många sätt.

Foto: Instagram, TT.