Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frågetecknet kring Chris O'Neill efter beteendet inför filmkameran

07 jun, 2023, 14:14 

Chris O'Neills första tv-framträdande på länge väcker frågor.

Annons

Tisdagens nationaldagsfirande var något alldeles speciellt. Det var ju första gången på hela fem år som prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill satt på första parkett.

Men en sak kring den anonyma Chris väcker frågor.

Kungafamiljens apanage – så många miljoner får deBrand logo
Kungafamiljens apanage – så många miljoner får de

Chris O'Neills stora livsförändring – snart händer det

Chris ovanliga framträdande i offentligheten under nationaldagen var ett smakprov på vad som komma skall. Det är ingen hemlighet att han trivs som bäst en bit utanför det kungliga strålkastarljuset, något han också lyckats bra med 800 mil bort.

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke, har han sagt i en intervju med King.

Annons

Men nu väntas det bli andra bullar. Madeleine och familjen flyttar efter sommaren hem till Sverige, och det är givetvis så att Chris kommer synas mer och mer. Inför flytten har frågor väckts: Hur ska Chris klara ett liv i Sverige?

Frågetecknet kring Chris O'Neill i SVT-sändningen

Hittills har Chris däremot klarat det med bravur. Med ett leende på läpparna satt han och njöt av konserten på Skansen, och den efterföljande festen på Nordiska muséet.

Och visst blir man nyfiken på hur Chris har förberett sig inför den kungliga ny-debuten. Däremot blev man aningen snuvad på konfekten. Nationaldagsfirandet på Skansen inleddes med att samtliga sjöng den traditionsenliga Kungssången. Men om Chris pluggat på låten hemma – ja, det förblir ett mysterium.

Annons

I ett kort segment såg vi hur Chris sjöng de första orden av låten på svenska, men sedan filmades han inte mer. Däremot fick vi se Estelle sjunga upp, vilket proffs!

Prinsessan Estelle och prins Daniel sjunger Kungssången på Skansens nationaldagsfirande
Estelle och Daniel tog ton.

Foto: TT

Annons