Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert bekräftar – bebisen är här: “Liten flicka”

06 apr, 2023, 16:30 
Glädjeyra i Monaco! Nu väljer furst Albert att bekräfta bebislyckan i familjen.
Annons

Det tisslas och tasslas ofta om det monegaskiska furstendömet. Furstinnan Charlene och furst Albert får tyvärr utstå en hel del taskiga rykten, och tuffa bakslag.

Men nu är det bara glädjeyra. Furst Albert hade glädjen att bekräfta att familjen blivit större – och att det är en liten flicka som systersonen fått!

Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Furst Albert bekräftar bebislyckan i Monaco

Nu är glädjen stor i Monaco, inte minst för Charlene och Albert – men vi spolar tillbaka bandet. Furst Albert står sin yngsta syster Stéphanie oerhört nära, och det är hennes son Louis Ducruet som nu fått sitt första barn, tillsammans med hustrun Marie Chevallier.

Annons

Det var först i november i år som paret avslöjade att de väntade tillökning, och strax därpå att det var en liten tös som gömde sig i magen.

Nu är bebisen här, och det var ingen mindre än Albert själv som fick ta till pressen för att välkomna bebisen:

– Min systerson Louis Ducruet och hans fru Marie har glädjen att vara föräldrar till en liten flicka, sa Albert på ett offentligt framträdande enligt People.

Enligt lokala medier ska bebisen ha fötts under tisdagen, och paret själva har ännu inte kommenterat nytillskottet.

Annons

Gabriella och Jacques stora lycka efter bebisnyheten

Det är inte konstigt att Albert blev den som fick avslöja lyckan, innan paret själva ens gått ut med det på sina sociala medier. Albert, Charlene och Louis står varandra mycket nära.

Han dyker ofta upp på offentliga tillställningar, och är ju en nära släkting till Albert. Detta betyder också att tvillingarna Gabriella och Jacques har fått sig ett litet kusinbarn – tänk vad spännande, nu när de båda är lite äldre!

Furst Albert och furstinnan Charlene med tvillingarna, och Louis Ducruet
Louis Ducruet vid familjens sida.

Man kan alltså lugnt säga att bebisen är i goda händer. Hon kommer däremot inte få en kunglig titel, men tillhör den kungliga storfamiljen.

Foto: TT

Annons