Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert syns hand i hand med annan kvinna – och fångas på bild

07 jun, 2023, 07:30 

Nu syns fursten med en annan kvinna.

Annons

Furst Albert är en minst sagt omskriven man, och det har han varit sedan den dag han föddes. Förutom att han är Monacos furste, är han ju också son till den ikoniska Grace Kelly.

Nu väcker han uppmärksamhet igen, som han så ofta gör. En bild där han går hand i hand med en kvinna som inte är Charlene står i fokus.

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

De rycker in när Charlene saknas

Det är inte lätt att vara en så offentlig person som Albert, och han har haft en tuff tid i den kungliga strålkastaren. Bara 52 år gammal dog hans mor Grace Kelly i en tragisk bilolycka, när Albert själv bara var 24 år gammal.

Tillsammans med hustrun furstinnan Charlene har paret även haft tuffa år. Charlene tvingades försvinna helt från rampljuset under 2021 för att vårdas för fysiska och psykiska hälsoproblem, och Albert var ensam med deras två tvillingar.

Annons

Men under hela tiden har han haft ett enormt skyddsnät. Hans systrar prinsessan Caroline och prinsessan Stéphanie.

Charlene saknades under Monacos nationaldagsfirande 2021, men då var systrarna på plats.

Furst Albert hand i hand med annan kvinna

Systrarna har alltid funnits vid Alberts sida, när han behövt det som mest. Det är ju ingen som förstår en som sitt eget kött och blod. När Charlene var inlagd på en privatklinik i Schweiz såg vi Caroline eller Stéphanie vid Alberts sida för att ta hand om barnen.

Nu är Charlene pigg och kry, men syskonen syns gärna på kungliga uppdrag ihop. Det är precis det som hänt nu, och Albert och systern Stéphanie visar upp sitt fina syskonband hand i hand.

Det var ju en alldeles särskild tillställning, den 31 maj 1923 föddes nämligen Rainier III av Monaco, alltså syskonens pappa. Han avled 6 april 2005, och den 31 maj skulle det alltså varit hans 100-års dag.

Foto: TT

Annons