Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Alberts utomäktenskapliga dotter talar ut – efter megaskandalen

12 jan, 2021, 05:00 
Furst Alberts utomäktenskapliga dotter har talat ut efter en av vår tids stora skandaler.
Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

Furst Albert av Monaco kunde inte hålla tyst. Som kunglighet väntas han hålla sig utanför vissa diskussioner – men tv-bilderna blev till slut för mycket.

Därför kände sig Albert manad att ryta ifrån mot kuppförsöket mot Kapitolium i Washington.

Furst Albert säger sanningen

– Det här är inte det Amerika som jag känner, det som jag delvis växte upp i. President Trump måste hållas ansvarig, säger Albert till tidningen People.

– Det är helt otroligt. Jag är fortfarande i chock, men samtidigt är jag inte helt överraskad, för det var tyvärr hit vi varit på väg.

Albert kunde följa det tragiska spektaklet, som än så länge resulterat i fem dödsfall, via tv-sändningarna från USA.

– Min första reaktion var chock. Min fru Charlene hade gått och lagt sig och jag berättade för henne i efterhand. Det var chock och vantro och så blev det snabbt till äckelkänslor, om jag ska vara ärlig. Men också ilska för att det kan gå till så här och hur det blev påhejat av president Trump.

Annons

Nu är Alberts dotter Jazmin extra stolt över sin pappa. Det berättar Jazmin, som själv är uppvuxen i USA, på Instagram.

"Pappa, jag vill tacka för att du sa ifrån, som diplomatisk världsledare, och att du delade dessa omskakande ord med oss alla, jag håller med dig i allt", skriver Jazmin.

"Det är dags för oss amerikaner att vakna upp från galenskapen, orättvisan och instabiliteten som ägt rum. Vi måste prioritera vanlig mänsklig anständighet, respekt och jämlikhet."

Jazmin är dotter till Tamara Rotolo, som fick dottern för 24 år sedan efter en kortare relation med furst Albert. 1992 drog hon den dåvarande prinsen inför domstol för att få honom erkänna faderskapet. Det gjorde han till slut, och numera har Jazmin och Albert en god relation.

Annons