Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Furst Alberts utomäktenskapliga dotter, 31 år, träder fram – är kusligt lik sin far

26 jul, 2023, 16:00 

Nu har dottern fått nog.

Annons

Idag lever furst Albert lycklig med sin älskade Charlene, men innan dess var han en eftertraktad ungkarl. Inte konstigt, då deras furstehus är Europas mest välbärgade och glammiga. Och visst har han sin historia av romanser – som än idag gör sig påminda.

Nu har ett av Alberts utomäktenskapliga barn gjort sin röst hörd.

Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Furst Alberts två utomäktenskapliga barn

Det finns totalt två utomäktenskapliga barn till Albert, som han själv bekräftat. Jazmin Grace Grimaldi, 31 och Alexandre Coste, 19.

Annons

Både två kom givetvis till innan äktenskapet med Charlene, men Albert har initialt inte direkt skyltat med sina barn. Det tog 16 år innan Albert officiellt bekräftade att han var pappa till Jazmin, och "bara" två år innan han erkände att Alexandre var hans son. Han träffade Jazmin för första gången när hon var 11 år gammal.

Jazmin Grace Grimaldi och Alexandre Coste
Alexandre och Jazmin verkar ha en fin relation – de delar ju något väldigt unikt.

Sonen fick han ihop med Nicole Coste, en flygvärdinna som han hade en relation med. Relationen med den tidigare älskarinnan har varit långt ifrån okomplicerad, och hon skapade rubriker så sent som 2021.

Annons

Det var i en fransk tidning som hon gick hårt ut mot hans nya kärlek Charlene, och sa att hon ska ha förstört tillvaron för hennes son när hon kom in i sonens liv.

– I hans fars frånvaro lät hon till exempel flytta min sons rum till flygeln där de anställda bor. Som Alexandres mamma saknar jag ord.

Furst Alberts dotter träder fram – har fått nog

Det hela gjorde Albert "rasande", och man kan anta att relationen exen emellan inte är den bästa. Men nu är det varken Nicole eller Alexandre som väcker uppståndelse, utan det är den förstfödda dottern Jazmin.

Annons
Jazmin Grace Grimaldi
Wow – visst brås hon på sin far?

Hon är inte kunglig som sin far, utan har istället valt ett "vanligt" liv som skådespelare. En bransch som just nu är under protest, eftersom de bland annat är missnöjda med hur arvode fördelas.

Deras fackförening SAG-AFTRA har således gått ut i strejk.

– Vi kräver respekt, och att bli hedrade för det vi bidrar med, för ni skulle inte existera utan oss, sa fackets president.

Och nu träder även Jazmin fram och strejkar, för att stötta sina kollegor och göra sin röst hörd ute på gatorna!

Foto: TT

Annons