Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furstinnan Charlene allvarligt sjuk – nya bilderna från hemmet väcker reaktioner

04 okt, 2021, 11:00 
Furstinnan Charlene och furst Albert

Furstinnan Charlene är allvarligt sjuk – här är det senaste beskedet om kungligheten.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Furstinnan Charlene är en av Europas mest gåtfulla kungligheter. De senaste åren har hon hållit en väldigt låg profil, och många har spekulerat i om hon har varit på väg att lämna sin make, furst Albert av Monaco.

De senaste månaderna har Charlene varit fast i Sydafrika, långt borta från de kungliga plikterna hemmavid. En plötslig sjukdom slog till när Charlene var i sitt moderland för att stötta kampen emot tjuvjakt.

Furstinnan Charlene är allvarligt sjuk

Första beskedet var att furstinnan drabbats av en öron-näsa-hals-infektion. Sedan visade det sig att Charlene åkt på komplikationer efter ett kirurgiskt ingrepp i bihålan.

– Återhämtningsperioden är lång och smärtsam och omöjliggör fortfarande flygresor mellan procedurerna, eftersom det med säkerhet kommer att påverka behandlingen, har Charlene sagt till Channel 24.

– Vägen framåt är lång och smärtsam.

Så kom uppgifterna om att Charlene var på väg att tillfriskna. Man tänkte att hon snart skulle vara tillbaka i Europa – men då kom bakslaget. Charlene kollapsade i sitt hem i Sydafrika fick föras akut till sjukhus. En källa med insyn i Monacos kungahus sa att Charlene planerade att stanna kvar i Sydafrika ett bra tag framöver.

Annons

– Just nu har furstinnan inga planer på att resa tillbaka till Monaco, sa källan.

Nya bilden väcker reaktioner

Vad är då det senaste kring Charlene? Jo, hon kämpar på, och tar stöd i religionen. På sin senaste Instagram-bild sitter hon med en bibel uppslagen framför sig. Bildtexten går i samma spår: "Gud välsigne er".

I kommentarsfältet hittar vi gott om lyckönskningar:

"Jag hoppas att du mår bra", skriver en användare.

"Kämpa på", skriver en annan användare.

"Det är så skönt att se ditt vackra leende. Jag hoppas att du inte lider mer, för folk har ingen aning om hur fruktansvärt det är att ha problem med bihålorna, hoppas att du repar dig", skriver en tredje.

Annons