Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furstinnan Charlene strålar – när hon plötsligt visar upp nya babyn!

08 jun, 2024, 19:00 
Furstinnan Charlenes nya bild får alla att smälta!
Annons

Furst Albert och furstinnan Charlene är två av Europas glammigaste kungligheter – ja, i Monaco svämmar lyxen och flärden över.

Lyxiga galafester, dyra bilar och exklusiva smycken är vardag för den svala furstinnan efter att hon sa "ja" till sin Albert.

Nu har Charlene åkt ut på jobb, med lite mer nedskruvad glam-faktor. Och då visar hon upp babyn som får alla att smälta!

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Bilderna på Charlene avslöjar – så mår hon

Charlenes år i det kungliga strålkastarljuset har inte varit lätta. Äktenskapet med Albert kantas ständigt av elaka rykten om separation och svek, och furstinnan själv har tvingats kämpa med sin hälsa inför hela världen.

Annons

Men på sistone verkar det ha ljusnat. Charlene syns till regelbundet ute på tillställningar, och tar sig ann kungliga uppdrag med ett leende på läpparna.

I slutet av maj dök hon upp ihop med maken, till Formel 1 Grand Prix som går av stapeln i Montecarlo. Det är en årlig höjdpunkt för paret, och Charlene var på strålande humör när hon njöt av racet från bästa plats:

Furstinnan Charlene och furst Albert på Grand Prix
Glada miner på VIP-läktaren.Hasan Bratic
Furstinnan Charlene på Grand Prix
Charlene grattar pristagarna. Första platsen knep Charles Leclerc, från Monaco.Hasan Bratic
Annons

Furstinnan Charlene strålar – med nya bebisen

Inte många dagar efter det var Charlene tillbaka till rutiner, och befann sig på kungligt jobb utan Albert. Det var den sista maj som hon besökte The Princess Grace Hospital Centre, Monacos enda statliga sjukhus.

Det är en plats som rymmer många minnen för den monegaskiska furstefamiljen. Den är döpt efter furst Alberts mor Grace Kelly, och här har flera i familjen fötts. Det var också på prinsessan Graces sjukhus som Charlenes och Alberts tvillingar Jacques och Gabriella föddes.

Annons

Nu var Charlene alltså tillbaka där allt började, på förlossningsavdelningen för att hälsa på alla de nyblivna lyckliga föräldrarna.

Det är tydligt att Charlene är barnkär – och hon fullständigt strålar när hon fotas ihop med de nyfödda bebisarna! En bättre dag på jobbet, med andra ord.

Bläddra i bildspelet nedan:

Foto: TT

Annons