Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Galna ryktet! Vem är den mystiska mannen på bilden med Madeleine?

19 jan, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Prinsessan Madeleine har fångats på bild med en okänd man.

Annons
SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!Brand logo
SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne kom till Sverige i mitten av december och fick äntligen återförenas med kungafamiljen efter ett halvår isär.

Under vistelsen visade prinsessfamiljen upp sig på slottet – vilket var uppskattat av hela svenska folket som inte ofta får en glimt av familjen som är bosatta i soliga Miami.

Men på bilderna är det en detalj som sticker ut – vem är den mystiska mannen vid Madeleines sida?

Prinsessan Madeleines efterlängtade jul i Sverige

I fjol var det Madeleine som fick prestigeuppgiften att rivstarta den kungliga julen genom att ta emot slottets julgranar – en tradition som hängt med ända sedan Hagasessornas tid.

Även Chris och barnen var på plats för att ta emot de praktfulla granarna – och precis som vanligt fick alla de kungliga barnbarnen varsin egen minigran att pryda sina rum med, och Leonore, Nicolas och Adrienne var minst sagt exalterade.

Annons

Den mystiska mannen vid Madeleines sida på slottet

Prinsessfamiljen har inte synts tillsammans på slottet på fyra år, men som tur var fångades julgransöverlämningen på bild och hela familjen poserade stolt framför kameran.

Madeleine var juligt klädd i en rödrutig kjol och lyxiga Christian Louboutin klackar. Chris såg stilig ut med solbrun hy och grå kostym. Leonore och Adrienne matchade i likadana gröna sammetsklänningar, och Nicolas med en julröd cardigan – det strålade verkligen om hela familjen!

Men på ett av fotona är det en annan person som ögonen dras till – är det Gustav Norén från Mando Diao? Likheten är slående! Men då undrar man ju vad han skulle göra där. Nej, i själva verket är det en representant från Skogshögskolans studentkår, vilka är de som varje år levererar julgranarna i sina juliga högtidsvästar.

Foto: TT

Annons