Galna ryktet! Vem är den mystiska mannen på bilden med Madeleine?

Galna ryktet! Vem är den mystiska mannen på bilden med Madeleine?

Prinsessan Madeleine har fångats på bild med en okänd man.

SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!
1:05

Efter reklamen: SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!

(1:05)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne kom till Sverige i mitten av december och fick äntligen återförenas med kungafamiljen efter ett halvår isär.

Under vistelsen visade prinsessfamiljen upp sig på slottet – vilket var uppskattat av hela svenska folket som inte ofta får en glimt av familjen som är bosatta i soliga Miami.

Men på bilderna är det en detalj som sticker ut – vem är den mystiska mannen vid Madeleines sida?

Prinsessan Madeleines efterlängtade jul i Sverige

I fjol var det Madeleine som fick prestigeuppgiften att rivstarta den kungliga julen genom att ta emot slottets julgranar – en tradition som hängt med ända sedan Hagasessornas tid.

Även Chris och barnen var på plats för att ta emot de praktfulla granarna – och precis som vanligt fick alla de kungliga barnbarnen varsin egen minigran att pryda sina rum med, och Leonore, Nicolas och Adrienne var minst sagt exalterade.

Den mystiska mannen vid Madeleines sida på slottet

Prinsessfamiljen har inte synts tillsammans på slottet på fyra år, men som tur var fångades julgransöverlämningen på bild och hela familjen poserade stolt framför kameran.

Madeleine var juligt klädd i en rödrutig kjol och lyxiga Christian Louboutin klackar. Chris såg stilig ut med solbrun hy och grå kostym. Leonore och Adrienne matchade i likadana gröna sammetsklänningar, och Nicolas med en julröd cardigan – det strålade verkligen om hela familjen!

Men på ett av fotona är det en annan person som ögonen dras till – är det Gustav Norén från Mando Diao? Likheten är slående! Men då undrar man ju vad han skulle göra där. Nej, i själva verket är det en representant från Skogshögskolans studentkår, vilka är de som varje år levererar julgranarna i sina juliga högtidsvästar.

Foto: TT

LÄS MER: Prinsessan Birgitta om sin hemliga 85-årsfest: ”Jag har blivit firad av alla mina systrar!”

LÄS MER: Skandalkvinnan träder fram för att säga sanningen om kungen: "Tvingats till tystnad"

LÄS MER: Nya bilden på drottning Margrethe, 81, chockar Danmark