Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gåtan kring Madeleine och Chris – frågan hovet vägrar svara på

04 jun, 2023, 16:47 
Frågan om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som hovet vägrar svara på.
Annons

Redan i mitten av maj kunde Svensk Damtidning avslöja att prinsessan Madeleine med familj reser hem till Sverige för att närvara under nationaldagsfirandet med kungafamiljen.

Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Hur länge de stannar är oklart. Madeleine och Chris O'Neill har sin bröllopsdag den 8 juni, två dagar efter nationaldagen, och Madeleines 40-årsdag den 10 juni. Dessutom flyttar de från Florida i augustimånad.

– Det är en väldigt speciell nationaldag 2023 och det är planerat att de kommer hem i junimånad. Hur länge de stannar vet jag inte, har hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftat.

Prinsessan Madeleine med familj
Det blir ett speciellt nationaldagsfirande som prinsessan Madeleine med familj inte vill missa.

Madeleines barn inte med under kvällsfirandet

Till kungens och drottning Silvias stora glädje kommer även barnbarnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne vara på plats i Sverige i samband med nationaldagsfirandet.

Annons

Däremot kommer barnen inte att närvara vid Skansen-firandet på kvällen. Inte heller prinsessan Sofias och prins Carl Philips barn kommer att närvara på kvällens festligheter.

- Nej, det kommer de inte vara. Det har tidigare inte varit med några barn. Det är ett kvällsevenemang och barnen är helt enkelt för små, säger Margareta Thorgren.

Frågan hovet inte vill svara på

När Svensk Damtidning pratade med hovet i lördags, ville de inte kommentera mer än att Madeleine med familj kommer att vara på plats vid nationaldagsfirandet.

– Prinsessan Madeleine och hela familjen kommer att komma till nationaldagsfirandet. I kalendern har vi meddelat att hon och Chris kommer att närvara vid Skansen-firandet på kvällen.

Så när Madeleine med familj anländer till Sverige, eller om de redan har anlänt, återstår helt enkelt att se.

Prinsessan Madeleine med familj
Hovet vill inte svara på frågan när prinsessan Madeleine med familj landar i Sverige.

Foto: TT

Annons