Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gåtan kring Madeleine och Chris växer – hovet lägger locket på

25 okt, 2022, 15:00 
AvIbraheem Alsalman

Det har varit fram och tillbaka gällande prinsessans deltagande på Nobelfesten! Nu kommenterar Hovet situationen.

Annons
Prinsessan Madeleines 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Madeleines 5 bästa outfits

Snart vankas det fest – och inte vilken fest som helst!

Lördagen den 10 december är det dags för Nobelfesten. Det är en bankett som hålls i Blå hallen i Stockholms stadshus efter utdelningen av Nobelpriset och är en traditionell del av Nobelfestligheterna.

På banketten serveras en middag med flera rätter, dessutom är det underhållning och dans som följs av lokala medier.

Kungafamiljen kommer att delta som vanligt – men frågan är om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill kommer att närvara.

2002 snodde prinsessan rubrikerna när hon hade en klänning som fick pressen att dra paralleller till kultserien Baywatch. Madeleine dök upp i en klänning med en märkbart djup urringning. Det fick många att reagera och många hade delade åsikter – vissa negativa – men också en hel del positiva.

Nu återstår frågan:

Kommer prinsessan Madeleine att närvara i december när den anrika och traditionella festen äger rum i centrala Stockholm?

Annons

Gåtan kring Madeleine och Chris växer – hovet lägger locket på

Prinsessan har tidigare hintat om att hon kommer att vara på plats via Instagram. För två dagar innan festen, den 8 december, ska ska Childhoodpriset delas ut. Madeleine sitter som bekant i juryn och så här sa hon tidigare om priset:

– Childhoodpriset lyfter fram de osynliga barnrättskämparna: De som dagligen arbetar med att skydda barn, men som sällan uppmärksammas för sina insatser. Det kan vara någon från fritidsgården som betytt extra mycket under uppväxten eller kanske en fritidsledare som har stöttat genom en svår period.

Men det är mycket praktiska saker som ska klaffa om hon vill vara i Stockholm då. Madeleine har fullt upp med tre barn, två hundar och hus i Miami.

Det kan förstås ställa till det!

Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovet och frågat om prinsessans deltagande på Nobelfesten och såvida vi kommer få se henne på hemmaplan eller inte.

"Kunglig närvaro vid officiella programpunkter, inklusive Nobelprisceremonin och evenemang i samband med den, meddelas i det officiella programmet på kungahuset.se", skriver hovet i ett mejl.

Annons