Gåtan kring Sofia och Madeleine efter bilderna på kungafamiljen

Prinsessan Madeleine och Sofia har inte synts tillsammans på hela deras vistelse på Solliden.

Slå på ljud

Det har varit fullt upp på Solliden för hela kungafamiljen med semester, konserter och firande! I princip hela släkten är på plats, inte bara kungaparet utan alla kungabarnen med respektive familjer och så dessutom drottningens brorson Patrick Sommerlath med sina tre barn samt Chris O'Neills mamma Eva O'Neill.

Vi har överösts av härliga bilder både från Victoriadagen och konsertkvällarna från Solliden Sessions, men en sak går att notera.

Trots att de varit på plats samtidigt och deltagit i flera evenemang har Madeleine och Sofia hittills inte synts på bild ihop.

Det började med första konserten som kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine gick på tillsammans, riktigt härlig egentid för systrarna som lämnade barnen hemma med deras pappor.

Sen anlände prins Carl Philip och Sofia med sina tre småprinsar och de gick på konserten med Carola i tisdags, en kväll som Madeleine stod över. Sedan var det dags för den stora Victoriakonserten i Borgholms slottsruin, veckans höjdpunkt. Då var Madeleine på plats igen men Sofia saknades!

Förmodligen är allt detta en slump, men det var så längesen vi såg alla prinsessorna samlade på samma ställe.

LÄS MER: Madeleine och uppbrottet som förändrade kungahuset

LÄS MER: Så lever Madeleine & Chris i Florida – dolda traumat mitt i lyxen

LÄS MER: Läckta dagboken avslöjar – Sofias hemliga partyliv