Gåtan med Chris O'Neill – därför syns han inte!

Chris säger nej – år efter år.

Chris O'Neill har inte synts till på länge i offentligheten.Här är förklaringen.

Chris O’Neill visade redan från första början att han ville stå lite till sidan av det kungliga livet. När han och prinsessan Madeleine gifte sig gav han ett tydligt besked: han tänkte inte bära någon prinstitel. Han ville förbli “bara” Chris O’Neill.

Och dessutom föredrar Chris rent allmänt att hålla en låg profil. Faktum är att vi inte sett till Chris sedan april, då han och prinsessan Madeleine skickade en påskhälsning.

Chris O’Neill – därför syns han inte

Chris säger nej – år efter år.

Chris säger nej – år efter år.

Det har gått fyra månader sedan dess. En lång tid, och troligen är det många som undrar vad som händer med Chris just nu. Men vi får nog fortsätta undra.

Chris har nämligen tydligt proklamerat att han inte gillar onödig uppmärksamhet. Det berättade han om i sin långa intervju med tidningen King, där han fick redogöra för hur det är att vara gift med en prinsessa.

– Den enda nackdelen är medieuppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån. Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke, sa Chris då.

 

LÄS OCKSÅ: Tragiska beskedet till Chris – tvingas bort

Kan inte resa

Chris brukar göra vissa undantag, för sin hustrus skull. Han var till exempel på plats jämte Madeleine på Victoriadagen ifjol. Men som världsläget är, så har människor över hela världen fått skära ner på sitt resande. Florida är dessutom en av USA:s mest coronadrabbade delstater.

Chris skulle kunna synas på prinsessan Madeleines Instagram-konto, men det gör han sällan. Troligen har han vänligt men bestämt förklarat för sin hustru att han helst hålls utanför den typen av sammanhang.

Vi får hoppas att Chris snart skymtar förbi. Vi är många som saknar honom!

Här är den senaste bilden på honom.

 

LÄS OCKSÅ: Chris stoppas – här är den hjärtskärande sanningen!