Gåtan med Madeleine – på Sofias viktiga dag

Gåtan med Madeleine – på Sofias viktiga dag

Prinsessan Madeleine väljer att än en gång hålla låg profil.

Här fångas Madeleine på film – under hemlig SVT-inspelning
Slå på ljud

Igår fyllde prinsessan Sofia 37 och den rätt så nyblivna trebarnsmamman hyllades på kungahusets officiella Instagramkonto med en ny bild för att uppmärksamma den speciella dagen.

Någon som brukar hålla låg profil när de andra medlemmarna i kungafamiljen fyller år är däremot prinsessan Madeleine. Hon håller ofta en låg profil, trots att hon har två Instagramkonton, ett officiellt med tusentals följare och så ett privat som bara de närmsta får följa.

Madeleine har inte likeat eller kommenterat bilden vare sig från sitt officiella eller privata konto, men säkerligen har hon hälsat grattis till Sofia helt privat.

Helt oväntat är det inte, både prinsessan och maken Chris O'Neill gillar att hålla en låg profil.

Chris O'Neill om valet att bo i Florida

Att paret valt att bosätta sig i Florida, långt borta från strålkastarljuset, är ingen slump. Som Chris tidigare sagt till tidningen King:

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig.

Som tur är har Madeleine möjlighet att koppla upp sig digitalt på kungens middag, så ett privat grattis kan vi räkna med!

Foto: TT

LÄS MER: Alla tecknen: Prinsessan Madeleine flyttar hem till Sverige

LÄS MER: Chris O'Neills innersta krets: Makthavare och kändisar

LÄS MER: Chockbeskedet! Skilsmässa i prinsessornas innersta krets