Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet från prinsessan Madeleine – hovets uppgifter berättar det alla vill höra

23 aug, 2021, 11:00 
Ellen Myrgård Lindén
Glädjebeskedet från prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Madeleine blir kvar i Sverige! Åtminstone ett tag till. Nu kommer hovet med nya uppgifter som visar hur prinsessan planerar att starta hösten.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 33?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 33?

Vilken comeback prinsessan Madeleine har gjort den här sommaren! Entrén i Sverige, innan midsommar, var i och för sig rätt diskret då en uppmärksam Svensk Damtidning-läsare var en av de första som upptäckte Leonore och Nicolas, som var ute på en trevlig utflykt i Humlegården på Östermalm. Och sedan dess har familjen gjort flera framträdanden.

Prinsessan Madeleines comeback i Sverige – så ser framtiden ut

Alla minns väl Madeleines dans under Lena Philipsson-konserten på Solliden och sedan var prinsessan förstås med och firade sin storasyster på 44-årsdagen. Nu senast fick vi se Florida-familjen på prins Julians dop i Drottningholms slottskyrka och Madeleine lockade till sig fotograferna med sina vackra hollywoodlockar och sin volangklänning från favoritmärket Zimmermann.

Nu får vi dessutom veta att familjen inte har särskilt bråttom tillbaka till Florida. På onsdag, den 25 augusti, ska Madeleine nämligen delta i ett digitalt styrgruppsmöte med mamma Silvia – och organisationen World Childhood Foundation. Och Svensk Dam erfar att prinsessan kommer att sitta med i mötet – från Stockholm. Att familjen alltså startar höstterminen i Sverige är ett riktigt glädjebesked för alla som har saknat Madeleine och hennes familj.

Prinsessan Madeleine Chris O'Neill prins Julians dop 2021
Madeleine, Chris och barnen har gjort efterlängtad comeback i Sverige den här sommaren.

Chris kärleksfulla gester till Madeleine

Chris O'Neill verkar också njuta av tiden i Sverige, efter nästan två år i Florida. Prinsessmaken var på ett strålande humör, både under Victoriadagen och Julians dop, och han passade dessutom på att visa sin kärlek till Madeleine – öppet och inför alla tv-kameror. Paret har även hunnit med en romantisk utekväll på tu man hand på den trendiga krogen Astoria på Östermalm.

Foto: TT

Annons