Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet i Monaco! Charlene rörd på nya familjebilderna

07 sep, 2022, 16:30 
Simon Holm Stålhand

Så härligt att se!

Annons
Charlenes alla frisyrer genom åren!Brand logo
Charlenes alla frisyrer genom åren!

Furstinnan Charlene av Monaco syns mer och mer ute i offentligheten efter hennes oerhört jobbiga år, kantat av hälsoproblem och skilsmässorykten.

– Hon har gjort offentliga framträdanden och kommer göra fler offentliga framträdanden i framtiden, sa maken furst Albert till Expressen tidigare i år och försäkrade att hennes hälsa var god.

Det som åsyftas då är bland annat hennes tuffa sjukdomar som tvingade henne att stanna i Sydafrika i ett halvår på grund av komplikationer efter en bihåleinflammation. I november 2021 kom hon hem igen men lyckan var kortvarig. Snart blev hon inlagd på en privat klinik i Schweiz. Där vårdades hon i fyra månader för besvär som inte bara var fysiska innan hon kom hem till Monaco i mars.

Charlene
Hon ser ut att trivas!

Sedan kom alla skilsmässorykten som har omgärdat paret under det senaste året. Så det har minst sagt varit skakigt.

Men nu verkar det som att det har vänt.

Glädjande bilderna på Charlene

Charlene har även börjats synas mer och mer i det offentliga. Och visst verkar hon må bättre än någonsin. Tidigare i veckan fångades hela familjen på bild när de besökte den årliga Monaco-picknicken. Charlene syns dra på smilbanden på de flesta bilderna, vilket inte har varit en vanlig företeelse under de senaste åren.

Nu vet vi inte alla detaljer kring Charlenes mående, men det verkar sannerligen som att hon mår bra!

Annons