Glädjebeskedet till Madeleine – nu kan hon och Chris andas ut

Prinsessan Madeleine

Efter den tuffa tiden – vilket otroligt glädjande besked för prinsessan Madeleine och hennes man Chris O’Neill!
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine
Slå på ljud

Det är ingen hemlighet att prinsessan Madeleine, 39, och Chris O’Neill, 47, har haft det tufft – och det var med sorg och förundran som Madeleine förra hösten berättade om deras vardag.

LÄS MER: Så mycket kostade Chris och Madeleines hus i Miami – detaljerna om mångmiljonaffären

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Leonore och prins Nicolas med familjens hund Teddy.

– Det har varit rätt hårt måste jag säga. Hela våren var i tvungna att vara i lockdown i fem månader. Om någon hade sagt till mig att barnen skulle hållas inomhus i fem månader och knappt få gå ut och med home schooling från åtta till tre på dagen... Ja, jag vet inte om jag skulle ha börjat skratta eller gråta!

Men Madeleine och Chris bet ihop, tog en dag i taget – och nu, lagom till Halloween, är det helt andra tongångar som når oss från Florida:

För bara två månader sedan hade man den värsta spridningen i hela USA, med 26 000 nya fall och 227 döda – varje dag. Medan man nu har näst MINST dödsfall i hela landet, med bara 9 fall per 100 000 invånare. Att jämföra med läget hos oss här i Sverige, där samma siffra just nu är 39, det vill säga fyra gånger högre.

Kungafamiljens höstlov

Kronprinsessan Victoria Prinsessan Estelle Prins Oscar Hagaparken

Fina Hagafamiljen.

Och snart är det höstlov. Det är inte känt vad kronprinsessan Victoria, prins Daniel och barnen ska göra, eller om de ens ska resa någonstans. Men visst öppnar de här glada nyheterna från Florida för möjligheten.

Plötsligt går det åt rätt håll även i Miami och förhoppningen är säkert att Hagafamiljen – vad det lider – ska kunna åka dit för att hälsa på prinsessan Madeleine och hennes familj och för första gången få se hur de bor.

LÄS MER: Privata filmen på Madeleine – visar upp en glimt av Florida-hemmet

LÄS MER: Intervjun avslöjar: Madeleines relation till Victoria

LÄS MER: Chris O’Neill om chocken när han såg Madeleine: ”Höll på att svimma”

Foto: TT, Året med kungafamiljen/SVT.