Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjetjut i familjen! Sofias och Carl Philips stora lycka ett faktum

12 apr, 2024, 08:00 
Nu är lyckan total!
Annons

Prinsessan Sofia är en supermamma av rang till sina tre lill-prinsar Alexander, Gabriel och Julian. Ja, får både henne och prins Carl Philip är det av högsta vikt att de får tillbringa så mycket tid med barnen som det bara går, trots den arbetsbelastning som kommer med en kunglig titel.

Därför är lyckan total just nu på Villa Solbacken.

Avslöjar: Madeleine & Chris har hittat köpare till lyxhuset! • Victoria och familjens hemliga semester – lämnat landet • Trista beskedet om kung Haralds hälsa – 3 kungliga snackisar från vecka 14!Brand logo
Avslöjar: Madeleine & Chris har hittat köpare till lyxhuset! • Victoria och familjens hemliga semester – lämnat landet • Trista beskedet om kung Haralds hälsa – 3 kungliga snackisar från vecka 14!

Det gör prinsessan Sofia och prins Carl Philip – när de inte syns till

Ja, Sofia och Carl Philip jobbar ju inte fullt lika mycket med det officiella som Victoria och Daniel. Det är inte konstigt, Victoria är ju tronarvinge, och har således mer ansvar och en bredare roll.

Men bara för att vi inte ser dem lika ofta, betyder det inte att prinsparet ligger på latsidan. De är båda mycket engagerade i sin stiftelse som jobbar mot näthat och för att öka förståelsen för dyslexi, Carl Philip jobbar med designföretaget Bernadotte & Kylberg, och Sofia har välgörenhetsorganisationen Project Playgorund. Det mesta av detta sker ju helt bakom stängda dörrar!

Annons

Och även om schemat är fullspäckat, ser de till att alltid prioritera familjen. I en intervju med ELLE berättade prins Carl Philip:

– Vi är otroligt familjeorienterade. Vi vill vara en aktiv del i barnens liv och det har varit jätteviktigt sedan dag ett. Det är också ett sätt att inte jobba ihjäl sig faktiskt.

Prinsparet med de tre barnen.
Foto: Instagram

Stora lyckan för prinsessan Sofia och prins Carl Philip

De senaste dagarna har dock sett lite annorlunda ut. I två dagar har Sofia och Carl Philip ihop med sin stiftelse besökt Bryssel, och Europaparlamentet, för att prata och lära sig mer om en av sina hjärtefrågor: barns trygghet på nätet.

Två lärorika dagar – men visst kan man tänka sig att de längtade hem till vardagen och barnen hemma på Villa Solbacken. På torsdagen avrundades besöket, och lagom till fredagsmyset och helgen är prinsparet hemma igen, vilken lycka! Kanske har de även hunnit köpa med sig nån liten souvenir till lill-prinsarna?

Foto: TT

Annons