Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grannen avslöjar: Daniels och Victorias beteende i området – är som man trott

12 apr, 2024, 17:00 
Nu berättar grannen sanningen om kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Annons

Idylliska Fågelbrolandet i Värmdö kommun ramas in av en natur med härlig grönska. Platsen var utmärkt för kronprinsessan Victorias och prins Daniels plan: att bygga en ny semesterbostad i närheten av Haga slott.

Victorias & Daniels skärgårdsdröm – här är allt du vill veta!Brand logo
Victorias & Daniels skärgårdsdröm – här är allt du vill veta!

För två år sedan påbörjades bygget. På den 16 386 kvadratmeter stora tomten hade det tidigare stått ett fritidshus från 1930-talet, men i samband med byggplanerna revs det och ersattes av en huvudbyggnad samt tre ytterligare tre byggnader.

Annons

Naturen består av granar, ekar och blåbärsris. I närheten finns en rad olika aktiviteter att ägna sig åt och för cirka tio år sedan köpte HM-ägaren Stefan Persson Fågelbro Golf & Country Club för 100 miljoner kronor, där det erbjuds golf, tennisbanor och padel.

Prins Daniel, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Oscar
Kronprinsessfamiljen njuter av sitt nya sommarparadis på Fågelbro i Värmdö kommun.Bernard Rubsamen / dana press

Victorias och Daniels lycka

Med andra ord är platsen alldeles utmärkt för kronprinsessfamiljen när det vankas helger och lov – en slags oas när de vill tillbringa lite kvalitetstid ihop och inte behöva bekymra sig om att någon stör.

Annons

Förutom Stefan Persson bor en hel del kända personer i området: Olof Stenhammar, familjen Wallenberg, Stefan Perssons systerson Nils Tham med hustrun Félice Jankell och popsångerskan Susie Päivärinta.

Förra sommaren kunde Svensk Damtidning avslöja att kronprinsessfamiljen äntligen flyttat in i sitt nya sommarparadis – och att de redan bekantat sig med grannarna i området.

Grannens ord om Victoria och Daniel

Susie Päivärinta tycker det är otroligt roligt att få kronprinsessfamiljen som grannar. I en intervju med Hänt förra året berättade hon även att hennes make, Stefan Gustavsson, tagit med familjen på en guidad tur.

Annons

– Min man Stefan och Leon träffade dem förr-förra helgen och visade dem runt på Fågelbro. Leon (Susies son) visade gymmet och de var och käkade på krogen där, så det var väldigt trevligt, sa Susie.

Enligt Susie verkar dessutom både Victoria och Daniel vara väldigt trevliga grannar.

– Nej men de är jättevälkomna och de verkar väldigt trevliga hela familjen.

Susie Päivärinta
Susie Päivärinta tycker det är kanon att ha kronprinsessan Victoria och prins Daniel på Fågelbro.Charlotte Brunzell/TT

Foto: TT

Annons