Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grova anklagelser mot Meghan: Tog in förbjudet föremål på minnesstunden

14 sep, 2022, 08:10 
Meghan Markle

Stor ilska efter bilderna på Meghan!

Annons
Unika filmerna visar: Så var drottning Elizabeths livBrand logo
Unika filmerna visar: Så var drottning Elizabeths liv

Meghan Markle stoppades från att besöka drottning Elizabeth på Balmoral slott. I stället åkte prins Harry ensam till Skottland för att sörja med kungafamiljen och ta farväl av sin mormor.

Först under lördagen dök Meghan upp vid Windsor Castle för att hedra drottning Elizabeth. För första gången sedan 2020 syntes prins Harry, prins William, Kate och Meghan sida vid sida – något som förvånade många.

På tv-bilder kunde man se hur den svartklädda kvartetten klev ut ur samma bil för att möta det sörjande folket, och titta på alla blommor och meddelanden som lämnats vid slottet.

Annons

Grova anklagelserna: ”Vidrig”

Flera tittare hajade till när de fick se tv-bilderna på Meghan från minnesstunden, och de senaste dagarna har flera grova anklagelser riktats mot henne på sociala medier.

Många tyckte nämligen det såg ut som att hon bar någon slags fyrkantig låda under sin svarta klänning, vilket påminde om en trådlös mikrofon och det tog inte lång tid innan folk rasade.

”Jag kan inte fatta att hon spelar in det här. Hon är bara en vidrig och farlig kvinna. Jag hoppas att kung Charles sagt till Harry att hon inte är välkommen på begravningen”, skriver en person enligt Page Six.

Kate, prins William, prins Harry och Meghan
Kate, prins William, prins Harry och Meghan under minnesstunden.
Annons

Slår tillbaka: ”Det här är vansinnigt”

Har Meghan Markle på sig en mikrofon för att använda drottningens död för sin realityshow på Netflix”, skriver en annan.

En person i Meghans närhet slår tillbaka alla spekulationer om att hon skulle burit en mikrofon under minnesstunden.

”Det här är vansinnigt och faktiskt skadligt för henne. Naturligtvis bar hon ingen mikrofon”, skriver personen till Page Six.

Foto: TT/Twitter

Annons