Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Grova anklagelser mot Meghan: Tog in förbjudet föremål på minnesstunden

Meghan Markle

Stor ilska efter bilderna på Meghan!

Unika filmerna visar: Så var drottning Elizabeths liv
1:21

Efter reklamen: Unika filmerna visar: Så var drottning Elizabeths liv

(1:21)

Slå på ljud

Meghan Markle stoppades från att besöka drottning Elizabeth på Balmoral slott. I stället åkte prins Harry ensam till Skottland för att sörja med kungafamiljen och ta farväl av sin mormor.

Först under lördagen dök Meghan upp vid Windsor Castle för att hedra drottning Elizabeth. För första gången sedan 2020 syntes prins Harry, prins William, Kate och Meghan sida vid sida – något som förvånade många.

På tv-bilder kunde man se hur den svartklädda kvartetten klev ut ur samma bil för att möta det sörjande folket, och titta på alla blommor och meddelanden som lämnats vid slottet.

Grova anklagelserna: ”Vidrig”

Flera tittare hajade till när de fick se tv-bilderna på Meghan från minnesstunden, och de senaste dagarna har flera grova anklagelser riktats mot henne på sociala medier.

Många tyckte nämligen det såg ut som att hon bar någon slags fyrkantig låda under sin svarta klänning, vilket påminde om en trådlös mikrofon och det tog inte lång tid innan folk rasade.

”Jag kan inte fatta att hon spelar in det här. Hon är bara en vidrig och farlig kvinna. Jag hoppas att kung Charles sagt till Harry att hon inte är välkommen på begravningen”, skriver en person enligt Page Six.

Kate, prins William, prins Harry och Meghan

Kate, prins William, prins Harry och Meghan under minnesstunden.

Shutterstock

Storbråket mellan Charles och Harry – ett dygn före Elizabeths bortgång: "Djupt sårad"

Slår tillbaka: ”Det här är vansinnigt”

Har Meghan Markle på sig en mikrofon för att använda drottningens död för sin realityshow på Netflix”, skriver en annan.

En person i Meghans närhet slår tillbaka alla spekulationer om att hon skulle burit en mikrofon under minnesstunden.

”Det här är vansinnigt och faktiskt skadligt för henne. Naturligtvis bar hon ingen mikrofon”, skriver personen till Page Six.

Foto: TT/Twitter