Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Storbråket mellan Charles och Harry – ett dygn före Elizabeths bortgång: "Djupt sårad"

14 sep, 2022, 05:00 
AvIbraheem Alsalman

Brittiska kungahuset skakas av ännu ett bråk.

Annons
Harrys beslut inför Philips begravning – Meghan tackar nejBrand logo
Harrys beslut inför Philips begravning – Meghan tackar nej

Det är ingen hemlighet att det brittiska kungahuset har skakats rejält de senaste åren. Från prins Andrew som anklagas för övergrepp till bråket mellan Meghan Markle och övriga familjemedlemmar.

Bråken har det senaste året lugnat sig en aning och just nu är alla samlade efter att drottningen Elizebeth förklarades död i torsdags, 96 år gammal och efter 70 år vid makten. Enligt uppgifter informerades familjen att drottningen var inne på sina sista timmar i livet och därefter uppmanades alla att ta sig till Balmoral där hon befann sig för att ta farväl.

Det har zipprat ut diverse uppgifter som gör gällande att Meghan Markle hade uppmanats att inte komma i fredags när prins Harry var på plats. Anledningen var en rädsla över att hon inte skulle känna sig välkommen.

Annons

Storbråket mellan Charles och Harry – ett dygn före Elizabeths död

Nu skriver programledaren och kolumnisten Piers Morgan en lång text i New York Post där han lyfter upp relationen mellan Harry och pappa, kung Charles. Enligt Morgan har Harry anklagat sin far för att vara en dålig pappa, att han inte har hjälpt honom ekonomiskt och allmänt psykisk smärta. Bråket ska sedan ha kulminerats förra veckan när Charles till slut tröttnade och skrek ifrån. Enligt Piers Morgan ska han ha blivit "djupt sårad och falskt anklagad" av hans sons beteende gentemot honom.

I texten framgår det också att Harry landade i Balmoral under torsdagskvällen för att ta farväl av drottningen. Han ska samtidigt inte ha sagt ett ord till brorsan William - trots att de var i samma byggnad.

Det är sedan tidigare allmänt känt att Harry kommer att släppa en bok där han går till attack mot brittiska kungafamiljen för deras hantering av hela Meghan Markle-situationen. Boken förväntas vara ute någon gång nästa år.

Annons