Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Gulligaste bilderna som kungligheterna själva fotat

11 jan, 2019, 12:00 
Annie-Li Eriksson
Kungligheternas Instagrambilder.
Precis som alla föräldrar älskar även kungligheterna att föreviga ögonblick med fina foton på sina barn. Svensk Damtidning listar sju finaste bilderna som kungligheterna själva tagit.
Annons

1. Estelles och Oscars Luciatåg

Det är inte så ofta som Victoria publicerar privata bilder på barnen Estelle och Oscar, men ibland händer det! Kronprinsessan har ju inget offentligt Instagramkonto så därför har hovet fått publicera denna fantastiska bild från familjens Luciafirande på Haga slott. Det här är första gången som vi får se prinsessan Estelle, 6, som Lucia och prins Oscar, 2, utklädd till stjärngosse.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den andra bilden är nästan ännu härligare!

(Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna)

2. Sommarhälsning från Solliden

En annan bild som vi inte får glömma nämna är prinsfamiljens fina sommarhälsning från Solliden. Här ser vi prins Alexander, 2, och lillebror Gabriel, 1, sitta på en bänk i den lummiga slottsträdgården. Förmodligen är det deras fotointresserade pappa, Carl Philip, som har tagit bilden.

Annons

3. Syskonkärlek

Den 11 mars 2018 (två dagar efter Adriennes födsel) öppnade prinsessan Madeleine upp ett privat Instagramkonto. Den första bilden som hon publicerade ser vi här nedan. Gullungarna Leonore, Nicolas och Adrienne samlade på en och samma bild hemma på Hovstallet i Stockholm.

“Leonore och Nicolas välkomnar deras lillasyster ❤️”, skrev hon till inlägget.

4. Ny bild på Adrienne

Knappt ett år senare publicerade trebarnsmamman detta underbara foto på familjens lillsessa. Bilden har nästan fått 35 000 gilla-markeringar och över 600 kommentarer!

Annons

5. Tvillingarnas födelsedagsbild

På femteplatsen hamnar kronprinsessan Marys söta bild på tvillingarna Josephine och Vincent. De tre nya bilderna publicerades i samband med barnens åtta-årsdag som inträffade den 8 januari. Här ser man tydligt hur stora de har blivit. Och så långt hår prinsessan Josephine har fått!

(Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna)

6. Puss på dig min lillprins!

En ytterligare kunglighet som älskar att fota är hertiginnan Kate. Hon har tagit flera fina bilder på sina barn men den senaste bilden måste nog vara vår favorit. Här se vi lillsessan Charlotte ge sin lillebror Louis en puss på pannan. Bilden publicerades förra våren, strax efter lillprinsens födsel.

Annons

7. “Back to School”

Sist men inte minst kommer Charlenes härliga bild på barnen Jacques och Gabriella. Precis som prinsessan Madeleine har även furstinnan ett privat Instagramkonto där hon gärna bjuder sina följare på roliga ögonblick med tvillingarna.

Även om de endast är fyra år har deras flitiga mamma redan satt dem i skola. Nedan ser vi söta Jacques med sin blå skolväska och gulliga Gabriella i en fluffig, röd päls.

Läs mer:

Foto: TT, kronprinsessan Victoria/Hovet, prinsessan Madeleine, prinsparet, kronprinsessan Mary, Kensington Palace och furstinnan Charlene

Annons