Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Här åker prins Daniel sparkcykel – vid sidan av mångmiljonären!

prins daniel handelshögskolan

En mångmiljonär, en prins – och en sparkcykel! Läs allt om Daniels ovanliga fredagsförmiddag.

Under fredagsmorgonen besökte prins Daniel Handelshögskolans Business Lab på Östermalmsgatan i Stockholm. Med under besöket var också mångmiljonären och affärskvinnan Christina Stenbeck som sedan några år tillbaka sitter med i en rådgivande styrelse, vars uppdrag är att stärka Handelshögskolans profil inom entreprenörsskap.

Att ta del av unga entreprenörers idéer och produkter är ju en av Daniels favoritsysslor och just därför såg han lite extra nöjd ut när han fick ta en tur på elsparkcykeln VOI som Douglas Stark och Fredrik Hjelm, tidigare studenter vid Handelshögskolan, har varit med och grundat. VOI finns redan på flera marknader men i augusti lanserades cyklarna i Stockholm vilket gör att man nu kan hyra sin egen elsparkcykel i den kungliga huvudstaden.

prins daniel handelshögskolan

Håll i hatten! Prins Daniel susade avslappnat förbi kontorsplatserna.

Prins Daniel och Christina Stenbeck hade många intressanta samtal under förmiddagen. Dessutom känner de varandra privat. För två år sedan hade Christina en stor 40-årsfest i Stockholms skärgård och då var Victoria och Daniel två av gästerna. Christina var dessutom inbjuden till prins Oscars dop i Slottskyrkan för tre år sedan.

Läs mer

Här testar Victoria Livgardets simulatorvapen – se bilderna!

Gulligaste bilderna som kungligheterna själva fotat

Detta är det mystiska paret som var med på kungliga familjesemestern

Foto: Johan Jeppsson/TT