Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här åker prins Daniel sparkcykel – vid sidan av mångmiljonären!

11 jan, 2019, 14:50 
Ellen Myrgård Lindén
prins daniel handelshögskolan
En mångmiljonär, en prins – och en sparkcykel! Läs allt om Daniels ovanliga fredagsförmiddag.
Annons

Under fredagsmorgonen besökte prins Daniel Handelshögskolans Business Lab på Östermalmsgatan i Stockholm. Med under besöket var också mångmiljonären och affärskvinnan Christina Stenbeck som sedan några år tillbaka sitter med i en rådgivande styrelse, vars uppdrag är att stärka Handelshögskolans profil inom entreprenörsskap.

Att ta del av unga entreprenörers idéer och produkter är ju en av Daniels favoritsysslor och just därför såg han lite extra nöjd ut när han fick ta en tur på elsparkcykeln VOI som Douglas Stark och Fredrik Hjelm, tidigare studenter vid Handelshögskolan, har varit med och grundat. VOI finns redan på flera marknader men i augusti lanserades cyklarna i Stockholm vilket gör att man nu kan hyra sin egen elsparkcykel i den kungliga huvudstaden.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins daniel handelshögskolan
Håll i hatten! Prins Daniel susade avslappnat förbi kontorsplatserna.

Prins Daniel och Christina Stenbeck hade många intressanta samtal under förmiddagen. Dessutom känner de varandra privat. För två år sedan hade Christina en stor 40-årsfest i Stockholms skärgård och då var Victoria och Daniel två av gästerna. Christina var dessutom inbjuden till prins Oscars dop i Slottskyrkan för tre år sedan.

Läs mer

Foto: Johan Jeppsson/TT

Annons