Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är de bästa bilderna från Victoriadagen 2021!

15 jul, 2021, 05:00 
AvIndra Nordemar
Här är de bästa bilderna på kungafamiljen från Victoriadagen 2021!

Kronprinsessan Victoria har nu fyllt 44 år – och kungafamiljen var lika fin som alltid under födelsedagsfirandet. Se bildbomben från Victoriadagen 2021 här!

Annons
Grattis Victoria! Här anländer kronprinsessfamiljen till fotograferingenBrand logo
Grattis Victoria! Här anländer kronprinsessfamiljen till fotograferingen

Victoriadagen 2021 är över, men de fina stunderna är förevigade. Onsdagen den 14 juli bestod av glädje och kärlek. Nästan hela kungafamiljen var på plats för att fira vår kronprinsessas 44-årsdag.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och prins Carl Philip var alla på plats för att fira den stora dagen.

På grund av rådande restriktioner kunde inte födelsedagsfirandet bli lika storslaget som det vanligtvis är. Likt förra året var det inte möjligt för kronprinsessan att ta emot gratulationer från allmänheten vid Sollidens slott. Och Victoriakonserten blev en aning nertonad. Men firandet verkade lyckat trots allt!

Här är de bästa bilderna från Victoriadagen 2021!

De första bilderna kom först på eftermiddagen, innan dess firade Victoria och kungafamiljen privat. Men när de dök upp för fotografering strålade hela kronprinsessfamiljen!

Annons

Sedan var det dags för dagens höjdpunkt – Victoriakonserten. Det var första gången som prins Oscar närvarade vid kvällens officiella firande – och så söt han var!

Underbara prinsessan Estelle satt vid prins Daniels sida och höll sin pappas hand i princip hela konserten – så fin pappa- och dotterrelation!

Annons

Madeleine och Chris O'Neill har tagit sig från Florida för att spendera en längre period i Sverige, något som de inte gjort på länge till följd av pandemin.

Prinsessan Sofia saknades! Hon var hemma på Solliden med barnen. Vilket enligt hovet berodde på att yngste prins Julian, tre månader, behöver ammas. Det innebar att prins Carl Philip i stället fick ta sällskap av Madeleine och Chris.

Annons

En bit in i konserten började lilla prins Oscar bli trött efter allt firande...

Men mamma Victoria fanns vid hans sida.

Annons
Annons
Sist men inte minst så har vi så klart vårt eleganta kungapar! Både kungen och drottningen satt och diggade till tonerna av Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba, Mando Diao, Smith & Thell, Moonica Mac och Sofia Jannok.

Foto: TT

Annons