Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här äter Estelle kokostopp i Wien – se våriga bilderna på mor och dotter!

08 apr, 2019, 16:58 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan estelle kronprinsessan victoria wien
Victoria och Estelle tillbringade helgen i Wien. Läs om deras oväntade möte – som ledde till att kronprinsessan drog upp plånboken mitt på gatan.
Annons

I helgen mötte Silvia, Victoria och Estelle våren i Wien. Den kungliga trion tog en paus i vardagen för att njuta av den österrikiska solen och varandras sällskap. De lämnade Stockholm under fredagen och kom hem igår för att kronprinsessan skulle vara med vid en informationskonselj på slottet. Men trots den korta weekendresan hann de både med Spanska ridskolan och ett Zoo-besök. Och dessutom fick prinsessan Estelle köpa en kokostopp av en blivande brud!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prinsessan estelle kronprinsessan victoria wien

Prinsessan Estelle mumsade i vårsolen

Efter besöket på ridakademien, som ligger i palatset Hofburg i centrala Wien, tog mor och dotter nämligen en promenad längs stadens gator och då stötte de på ett glatt möhippegäng. Den blivande bruden var klädd i slöja och krona och sålde kokostoppar, eller Schwedenbombe som det heter på tyska, till prinsessans stora förtjusning. Vem vill inte fylla på energidepåerna med lite choklad?

Annons
prinsessan estelle kronprinsessan victoria wien

Estelle tittade nyfiket ner i kartongen när möhippans huvudperson öppnade locket och mamma Victoria möjliggjorde sin dotters önskan och sträckte fram en (svensk!) hundralapp. “Köpet” var med andra ord mer symboliskt och hela gruppen skrattade när prinsessan mumsade i sig de frasiga kokosflarnen och det söta äggviteskummet.

Den goda kokostoppen, och det roliga mötet med de glada kvinnorna, glömmer nog inte Estelle i första taget. Dessutom fick hon ju med sig en souvenir från den härliga resan. På bilderna ser man nämligen att prinsessan bär en röd keps från Spanska ridskolan. Vilken dag!

prinsessan estelle kronprinsessan victoria wien

Läs mer

Foto: TT

Annons