Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här avslöjas Victorias hemlighet – som bara de närmsta vetat om

08 mar, 2024, 19:40 
Detaljen avslöjar allt!
Annons

Vilken kunglig födelsedagsyra! Inom loppet av bara några veckor har prinsessan Estelle fyllt 12, prins Oscar har blivit 8 år, och idag fyller prinsessan Adrienne 6 år borta i Florida. De kungliga barnen växer så det knakar – och visst är det nästan kusligt hur fort tiden går?

Kronprinsessparets barn uppmärksammades sedvanligt på hovets officiella kanaler. Och noterade du denna detalj i bilderna?

Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Kronprinsessan Victorias dolda talang – bakom kameran!

Både bilderna som delades på Estelles och Oscars födelsedag var tagna i snöiga vinterlandskap – och betydligt mer avslappnade än de officiella porträtt som kan släppas.

Annons
Prinsessan Estelle och prins Oscar
Familjemys utanför Haga!Photo: HRH The Crown Princess/The Royal Court of Sweden

Fotografen var nämligen kungligt bra på sitt jobb. Det var ju kronprinsessan Victoria bakom linsen!

En unik och härlig inblick i kronprinsessan alldeles egna kameraalbum i mobilen.

Även om kungafamiljen är landets mest fotograferade vill de givetvis föreviga sina egna minnen också, och här får vi ta del av några av de privata fotona som annars bara delas med de närmsta.

Det är långt ifrån första gången som det är Victoria som står för bilderna som hovet delar. Redan på prins Oscars 1-årsdag fick vi se en bild på prinsen fotad av mamma Victoria.

För Victoria och Daniel är det ju väldigt viktigt att deras barn får vara just barn, och att fota under en mysig familjedag blir ju betydligt mer "normalt" än en officiell fotografering på slottet.

Annons
Prins Oscar
Prins Oscar busar i en iglo.Photo: HRH The Crown Princess/The Royal Court of Sweden

Kungligheterna som tar sina egna bilder

Victoria är inte den enda kunglighet som trivs bakom kameran. På sin Instagram delar prinsessan Madeleine flitigt bilder på barnen som hon tagit själv, även om den kameraskygge Chris O'Neill ofta tar på sig rollen som fotograf.

Prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore
Madeleine älskar att fota barnen – och hon delar dem när det vankas olika högtider!Foto: Instagram

Prinsessan Sofia har följt samma trend. Flera gånger har hovet delat bilder på prins Carl Philip på födelsedagen av betydligt mer privat karaktär, fotade av Sofia hemma på Villa Solbacken. Ja, det är säkerligen en skön omväxling att för en gångs skull vara den som står bakom kameran!

Visst är det så härligt att få sig en glimt av kungligheternas mer privata sida ibland?

Prins Carl Philip sitter på en stentrappa.
Visst ser man på prinsens leende att det är just Sofia bakom kameran?Foto: Prinsessan Sofia

Foto: TT/Kungliga hovstaterna

Annons