Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här bär Madeleine och Chris på en stor hemlighet – och försöker se till att ingen avslöjar dem

28 jun, 2023, 07:00 

Nu är prinsessparets stora hemlighet ute.

Annons

Det var under tisdagen som Expressen kom med avslöjandet om att prinsessan Madeleine och Chris O'Neills efterlängtade flytt hem till Sverige senareläggs.

Hovet lägger locket på när det kommer till varför – och det är något som hållits hemligt ett bra tag.

Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Prinsessan Madeleines flytt till Sverige senareläggs

Ja, den efterlängtade Sverige-flytten var sagd att äga rum i slutet av augusti. Den flådiga 16-rummaren i Pinecrest var ute till försäljning, och det verkade som att flyttlasset var redo att gå.

Men riktigt så blev det inte. Svensk Damtidning rapporterade för en dryg vecka sedan om att villan plockats ned, men den var inte heller märkt som såld. Hovet hade ingen kommentar på ärendet, och när Expressen når hovets informationschef bekräftar hon för tidningen att flytten istället kommer ske 2024.

Annons

Anledningen bakom det är fortfarande okänd. Det ska inte röra sig om problem med Chris ansökan till Migrationsverket, som tidigare varit ett omtalat ämne, och inte heller att försäljningen av huset gick trögt.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har hållit flytten hemlig

Under hela tiden har Madeleine och Chris med familj befunnit sig i Sverige. De ska tillbringa en del av sommaren här, och under nationaldagen syntes paret på Skansens firande för första gången på många år.

Många såg det här som ett smakprov på vad som komma skall, och Madeleines och Chris mjukstart in i deras nya liv – men vad vi inte visste då, var att de bar på en stor hemlighet.

Medan tidningarna skrev om hur det nya livet i Sverige ska bli, hoppades de givetvis på att inte bli påkomna. Redan här, under sändningen, hade de såklart bestämt sig för att inte flytta hem enligt plan – och att ingen skulle lista ut det.

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip under nationaldagsfirandet på Skansen
Här visste de något vi andra inte gjorde.

Foto: TT

Annons