Här blir kungen obekväm mitt i sändning – explicita händelsen på scen blir för mycket

24 maj, 2023, 10:05 
AvFelicia Plåt
Kungen
Kungen syntes på det årliga polarpriset. Foto: TV4

Artisten fick nästan kungen att rodna.

Annons

Under gårdagen var det flera kungligheter och kändisar som gick på den röda mattan när det årliga polarpriset skulle delas ut. På plats var både kungen och drottningen tillsammans med kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby
SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby

I år var det sångaren Angélique Kidjo, tonsättaren Arvo Pärt och skivbolags-grundaren Chris Blackwell som tog emot det ärofyllda priset i Vinterträdgården på Grand Hotel. Och det blev en riktigt lyckad kväll.

Blev hyllad av legendaren

Det var flera artister som uppträdde med riktigt storslagna låtar. Exempelvis fick Benjamin Ingrosso stående ovationer när han tolkade legendaren Cat Stevens låt Wild World. Som efteråt gick upp på scenen och gav Benjamin en stor kram.

Annons
Benjamin och Cat Stevens
Benjamin fick stående ovationer. Foto: TV4

– Jag älskar hans röst och jag hade älskat att få jobba med honom, säger Cat Stevens efter uppträdandet i en intervju med Tilde de Paula.

Victoria och kungen skakade loss

Artisten Joshua Idehen fick hela rummet att släppa loss ordentligt när han sjöng låten "Once in a lifetime". Både kungen och kronprinsessan syntes dansa vilt till den svängiga låten och det var bara glada miner.

Victoria
Victoria dansade loss under galan. Foto: TV4

Men en annan artist fick en annorlunda reaktion av kungen under uppträdandet, han såg nästan ut att rodna.

Annons

Sensuella numret som fick kungen att rodna

Den hyllade artisten Daniela Rathana gjorde ett minst sagt uppseendeväckande uppträdande när hon tolkade Grace Jones "Pull up to the Bumper". Numret började med att Daniela satt på en motorcykel och in kom en manlig dansare. Det fortsätter med att han smeker henne över kroppen och de dansar sensuellt tillsammans. Och folk både jublar och klappar med.

Daniela Rathana
Daniela höll ett uppseendeväckande nummer under galan. Foto: TV4

Men kungen reagerar lite annorlunda och hans reaktion fångas på film. Medan hans bordskamrater ler stort och klappar till musiken sitter han och drar sig lite tafatt i stolen. Och trots att han verkar digga numret med sina små huvudnickningar är det omöjligt att missa hans lite obekväma och blygsamma känsla.

Annons
Kungen
Numret fick nästan kungen att rodna. Foto: TV4

Kanske blev han lite generad av Danielas explicita nummer? Det hela slutade iallafall med jubel och applåder från hela publiken.

Annons