Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Charlotte Kallas okända pojkvän upp med kungafamiljen

05 okt, 2022, 11:30 
Prins Daniel, kronprinsessa Victoria, Charlotte Kalla och Fredrik Karström

Charlotte Kalla och Fredrik Karström strålade på kungliga middagen!

Annons
7 saker du inte visste om kung Carl XVI GustafBrand logo
7 saker du inte visste om kung Carl XVI Gustaf

För drygt en månad sedan kom det trista beskedet att Charlotte Kalla tvingas hoppa av Mästarnas mästare. Beskedet lämnades strax innan inspelning och handlade om en revbensskada.

– Jag har fortfarande för ont för att kunna åka ner till Mästarnas mästare och inte riskera att dra upp den skada jag har. Revbenet säger tydligt ifrån och det måste jag acceptera, hur mycket jag än velat vara en del av gänget i Montenegro. Önskar dem alla lycka till och jag kommer tillbaka ett annat år skadefri, sa Charlotte Kalla i ett pressmeddelande.

Charlotte Kalla om festkvällen med kungen

Samtidigt gör skadan att hon har tid för annat. I samband med kungens representationsmiddag på det Kungliga Slottet förra torsdagen dök hon upp tillsammans med sambon Fredrik Karström.

Annons

Hade det inte varit för revbensskadan hade hon aldrig kunnat tacka ja till inbjudan och hamnat på samma middag som kung Carl Gustaf, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

– Det var en upplevelse från att vi klev in på slottet i skenet av marschallerna. Allt var så vackert: salarna, blomsterarrangemangen... ja, hela inramningen var mäktig. Jag fick chans att träffa många intressanta personer både innan och efter middagen och till bords, säger hon till Expressen.

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria och kung Carl Gustaf
Prins Daniel, kronprinsessa Victoria och kung Carl Gustaf.

Charlotte Kalla om husköpet med sambon

Både Charlotte Kalla och sambon Fredrik Karström hade klätt upp sig ordentligt inför den kungliga middagen. På Instagram skrev den före detta skidlegendaren att middagen på slottet blev en kväll att minnas.

Annons

Även Fredrik njöt för fulla muggar av kvällen. Till vardags jobbar han som mäklare och håller vanligtvis en låg profil. Paret träffades 2019 och köpte förra året ett hus tillsammans.

– Vi har det jättebra och jag trivs på den plats jag befinner mig i livet. Sådant har förstås också stor betydelse när det gäller att prestera i skidåkningen. Mår man bra är det lättare att åka bra, sa hon till Hemtrevligt i februari.

Charlotte Kalla och Fredrik Karström
Charlotte Kalla och Fredrik Karström var rejält uppklädda när de anlände till festen med kungafamiljen.

Foto: TT

Annons