Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

SVT:s mardröm – stjärnan stoppas bara dagar före inspelning

12 sep, 2022, 13:55 
Charlotte Kalla

Charlotte Kalla hoppar av Mästarnas mästare.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

När SVT avslöjade deltagarna i kommande säsong av Mästarnas mästare var det flera stjärnspäckade namn i laguppställningen. Redan innan avresan till Montenegro stötte kanalen på förhinder.

Anja Pärson, som inför programmet var en av de största profilerna, kastade in handduken i sällskap med kampsportaren Rickard Nordstrand. Orsaker var skador som inte hunnit läka.

– Det känns otroligt tråkigt att så nära inpå Mästarnas mästare behöva avstå på grund av en skada. Jag har verkligen sett fram emot att tävla i programmet och mäta mig med alla fantastiska idrottare som deltar, sa Anja Pärson i ett pressmeddelande.

Charlotte Kallas dystra besked

Nu meddelar även Charlotte Kalla att hon tvingas avbryta sin medverkan. Likt Anja Pärson var hon ett av de stora dragplåstren i nya säsongen av Mästarnas mästare. Även den här gången handlar det om en skada.

Annons

– Jag har fortfarande för ont för att kunna åka ner till Mästarnas mästare och inte riskera att dra upp den skada jag har. Revbenet säger tydligt ifrån och det måste jag acceptera, hur mycket jag än velat vara en del av gänget i Montenegro. Önskar dem alla lycka till och jag kommer tillbaka ett annat år skadefri, säger Charlotte Kalla i ett pressmeddelande.

Han ersätter Charlotte Kalla

Ifjol fick programmet hård kritik för att de inte hade med tillräckligt många kända atleter. Anja Pärsons, Rickard Nordstrands och Charlotte Kallas avhopp är med andra ord en sann mardröm för SVT.

Charlotte Kalla ersätts av längdskidåkaren och skidskytten Jörgen Brink. Micke Leijnegard, programledare för Mästarnas mästare, är trots alla avhopp positiv inför kommande säsong.

– Det är supertråkigt förstås men det är fantastiskt att vi i lilla Sverige har en sådan skatt av toppidrottare. Med 24 timmars varsel har vi ändå en full laguppställning, säger han.

Annons