Anja Pärson hoppar av SVT-succén – chockbeslutet skakar om produktionen

02 sep, 2022, 10:09 
Anja Pärson
Anja Pärson tvingas ställa in SVT-uppdraget!
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

När Mästarnas mästare avslöjade deltagarna i årets säsong var Anja Pärson en av de största profilerna. Tanken var att resa ner till Montenegro nästa vecka – men nu tvingas hon i stället hoppa av programmet.

– Det känns otroligt tråkigt att så nära inpå Mästarnas mästare behöva avstå på grund av en skada. Jag har verkligen sett fram emot att tävla i programmet och mäta mig med alla fantastiska idrottare som deltar, säger Anja Pärson i ett pressmeddelande.

Rickard Nordstrand lämnar

Även kampsportaren Rickard Nordstrand kommer att avstå resan till Montenegro. Likt Anja Pärson handlar det om en skada som gör att han inte kan medverka i de tuffa tävlingarna.

För SVT, som ifjol fick kritik för att inte ha med tillräckligt många kända atleter, kommer förmodligen Anja Pärsons och Rickard Nordstrands avhopp som ett tungt bakslag.

Annons

– Det är oerhört tråkigt men inte ovanligt att det sker förändringar i uppställningen innan inspelningen börjar. Vi är otroligt glada att vi med kort varsel har nya spännande deltagare på plats och ser fram emot inspelningsstart, säger Clara Mannheimer, projektledare.

Anja Pärson
Anja Pärson hoppar av Mästarnas mästare med kort varsel.

Anjas löfte: ”Första parkett”

Anja Pärson och Rickard Nordstrand ersätta av Jens Byggmark, alpint, och boxningsstjärnan Klara Svensson.

Den före detta alpinåkaren meddelar att hon kommer följa programmet hemma i tv-soffan och hoppas att skadan ger med sig inom kort.

– Men som alla vet är jag bra på att komma igen, och det kommer jag att göra även denna gång. Jag önskar alla årets deltagare all lycka till och jag kommer att sitta bänkad på första parkett.

Foto: TT

Annons